mandag 12. august 2013

Det er tid for....


....mandagskos!

Jada,jada....nå begynner tv-kveldene å ligne noe og jeg har tent lys og rigget meg til i sofa´n: i kveld begynner Ungkarskvinnen og jeg gleder meg veeeeldig til å følge Desire og se hva hun ender opp med!Gubben som under både Ungkaren og Ungkarskvinnen putselig er ekspert på kjærleik engasjerer seg nesten like mye,
og det er rett kos i heimen dere!!!!!*smiler bredt*
Vet det er flere enn meg som storkoser seg med dette på tv´n,så nå må dere også få med dere første episode i kveld!
Og så syns jeg egentlig jeg fortjener en stund i sofaen,i dag har jeg vært eitrandes flinke og fått ryddet opp i kasser med bilder og såntslags på kontoret.Når fingrene blir bra igjen skal det inn i album,basta bom!!!Ungene har bakt kake og bygd lego,vært så flinke og klart seg uten tv og data hele dagen.En tur uti bløyta ble det også...og oppi det hele beit vi tennene sammen og dundret løs på det o så store berget av enslige sokker.Av alle ting synes visst ungene det er gøy å finne par...gjev det lenge varer!!!
Så det blir bare hei og hadet like fort....
nå skal kjerringa kose seg gitt ;)


4 kommentarer:

 1. Koselig bilde du viser ;-) Det høres ut som du kommer til å få en riktig avslappende og hyggelig kveld foran Tv`n ;-) Kos deg masse!

  SvarSlett
 2. Håper du har hatt en koselig kveld med tv og mann og snille barn :o) Fortjener slike kvelder i ny og ne :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Så koselig.
  Det er deilig å kunne slappe av i sofaen foran tv!

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Enjoy laying on the sofa and watching television ..... you deserve it ...... and, I think that a glass of wine is in order !!!!
  Thanks so much for your lovely comment today.
  Have a lovely week. XXXX

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)