mandag 29. juli 2013

Tålmodigheten testes...


...på så mange ting rundt hus og heim.Male rekkverk eller gjerder f.eks - er uendelig kjedelig,det føles om om man aldri blir ferdig...
men hva er vel vakrere enn nymalte hvite stakittgjerder?I forbifarten her hos oss i går kunne jeg konstatere at hageport og sådant snart trenger et strø eller tre med malerkosten her også !
Men siden vi allerede har x antall prosjekt gående som tærer på tålmodigheten allerede,tror jeg den malerjobben skal få vente et år!
Vi driver blant annet med å fylle ut et gedigent hull under verandaen,som Gubben grov ut for ikke mindre enn to år siden!!!!For et umotiverende arbeid..samme hvor mye steiner vi plukker og kaster nedi det endeløse hullet synes vi ikke det vokser i det hele tatt!!!For en utakknemlig jobb,gjett om jeg angrer mine tøff-i-trynet uttalelse om ikke å kjøpe ferdig levert stein istedet for å plukke selv.Det er et blodslit,og i den klamme varmen siler svetten,og Gubben og jeg skuler misfornøyd på hverandre hver gang vi passerer hverandre med en stein i hendene!!!
Om ikke det er mord i blikket,er det ihvertfall "Jeg skal banke deg" 
- begge like misfornøyde,men står på lell!


Blikkene blir ikke særlig mer kjærlige når madamen sniker en og annen stein bort til bed'ene sine...der ser man i det minste at det vokser...snart har jeg fått stein rundt to store prosjekter og det er en fantastisk tilfredstillelse å se at det blir verdt alt slitet :)Stort sett dreier dagene seg om et ukjent antall uferdige prosjekter om dagene.Gleder meg slik til ting blir ferdig og man kan vise sitt eget...men akkurat nå er det ikke mye å vise frem lover jeg.


Holder man ikke på i hagen,kommer man inn i hallen og ser trappen opp til hovedetasjen...en trapp som blir flikket med bit for bit for å fjerne gulvbelegget...den limen som har blitt brukt på det gulvbelegget burde virkelig anerkjennes for sin effekt - 
nok en sur og utakknemlig jobb som det kjennes ut som det ikke er ende på!Det svettes,det bannes - men med målet i siktet er det bare å bite i det ekstremt sure eplet og ta det pø om pø selv om det er pyton
Det er ikke bare hvitmalt stakitt som er fint - en hvitmalt trapp - er målet.Langt opp,langt frem...blod,svette og tårer.Men det blir :)


Så da drømmer jeg meg litt bort i flotte nspirasjonsbilder igjen
- er det ikke nydelig og et skikkelig sommertegn med hvitmalt stakitt med velstelte hager og skjønne blomster...kanskje en fin port som ønsker velkommen?Alltid så koslig å gå forbi slike steder :)
Her har vi nok ikke stakitt - grunnet hundene er det høye gjerder med hekk men en hvitmalt port har jeg heldigvis,og den er jeg så glad i!

Gammeldagse roser og gammeldags stakitt - så nostalgisk og skjønt :)Fin topp på gjerdestolpene  - og for en portal dere!

Her har pip-pip'ene også blitt tenkt på :)


Og får jeg slike hus i tillegg til stakittgjerdene så må jeg si jeg virkelig nyter - er det ikke flott?Huff..det nytter vel ikke å sitte å dagdrømme...skal man noensinne bli ferdig med prosjektene man har på gang er det vel bare å bite i det sure eplet og stå på!

Ikke noe gøy i det hele tatt....enda ;)

images pinterest

3 kommentarer:

 1. så masse herlig inspirasjon!! Veit hvordan du har det, her er det masse prosjekter på gang, ingenting er ferdig, og mye er tungt.. og ryggen som ikke vil være med på alt man vill..

  men, trøsten er at det blir bra til slutt!

  SvarSlett
 2. hehe, her kjenner jeg igjen mange tanker :)
  Jeg drømmer også om hvitt stakitt gjerde, kanskje det kommer i høst, kanskje neste år.
  For som dere, så har også vi mange prosjekter. Akkurat nå er det jo kjøkkenet her hjemme.
  Men vi har et feriehus som har ferdig underetasje, men 4 soverom + loftstue som skal innredes osv!!!

  Nydelige bilder du har her, jeg drømmer meg også helt bort :) Men herlig å drømme litt :)
  Lykke til med alle prosjektene og ikke minst med å fylle hullet under verandaen!
  God klem :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg;)
  Kjenner meg godt igjen i det du skriver, vi har også en million prosjekter på gang og med en baby på 3,5 mnd på armen itillegg kan du si vi kjenner blodsmaken i munnen...;)
  Men alt blir jo så fantastisk fint når man blir ferdig!
  Nyt deilige sommerdager;)
  Klem Silje Marie

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)