tirsdag 23. juli 2013

Oh la la tenkte jeg...


...da jeg endelig fikk ta mine første glimt i den nye nettbutikken til 

Rose Cheeks!

Denne kjolen var da vel aldeles perfekt for husets unge dame,ja det var rett så det magasuget gikk gjennom meg når jeg fikk øye på den og synes den var sååå sjarmerende og det i alle fargene.(Ja jeg kunne nesten tenkt seg en slik kjole selv faktisk,men denne var nok bare til barn.)Men Rose Cheeks har masse festlige klær til både mor og datter faktisk,og prisene er upåklagelige!!!!


Og så nydelige bilder de har tatt da,sukk -
vakker jente i vakker kjole ;)
Ikke bare er klærne tøffe,mye er laget i jersey og ser deilig ut
å ha på seg i tillegg - og så er det jo så festlig med de små detaljene som rysjekanter og sløyfer her og der.Og tyllskjørt gjør meg alltid mo i knærne,kunne nok kjøpt ett i hver farge - til både meg og dattera!
I dette settet kunne ho mor ha trivdes...ja Rose Cheeks hadde utrolig mange deilige topper og bukser man gjerne kunne tilføyd i garderoben :)


Nye klær til skolestart og livet som femteklassing står på ønskelisten til Martine...dette settet ser deilig og kult ut,kult er viktig!!!!!
Synes forresten de hadde mange valgmuligheter og man kan mikse og matche topper og underdeler som man vil,det meste matcher :)

Og så setter ihvertfall jeg pris på klær som ikke henger i alle butikker...det blir ofte veldig mye likt rundtomkring,ikke sant?
Spesielt her i Ålesundsområdet må jeg bare si jeg synes det mangler litt flere butikker som selger barneklær...heldigvis har vi flotte "Lille Venn" i Langevågen.Godt det finnes  internet og slike butikker som Rose Cheeks som kan tilby forfriskende,glade plagg til like forfriskende og glade jenter,store og små!Rose Cheeks er forresten norsk så man slipper å tenke på toll og tull og sånne ulemper!Ho mor her hadde vel ikke hatt vondt av litt fornyelse hun heller..denne kjolen synes jeg var supersøt,og kan styles på mange forskjellige måter og brukes til både det ene og det andre - praktisk :)
Ble du også fristet nå?Ta deg en titt inne på nettsiden/butikken og se på alle festlighetene - hør hva de skriver om seg selv:

Rose Cheeks * Pour Les Filles * er fransk og betyr "for jentene" * Vår visjon er å skape et nytt, spennende og unikt merke for små og store jenter. Vårt motto er: " Power To The People"! Med det mener vi at du som kunde skal få mest mulig for pengene! Det finnes nok av overprisede og dyre merker og klær på markedet, derfor ønsket vi å gjøre motsatt, nettopp å skape et fantastisk produkt til lavest mulig pris.
 Rose Cheeks nettbutikk skal stadig fylles opp med spennende nyheter innen klær og accessories til fantastiske priser. Vi ønsker å levere varer av beste kvalitet, i de beste stoffer og materiale, i fineste innpakning og ikke minst rask levering. Slik får du som kunde en ny kjøpsopplevelse, der du selv får erfare at en kan få fantastiske produkter, til fantastiske priser

Du finner nettbutikken her

1 kommentar:

  1. Nog fanns det mycket fint där för både små och stora jäntor :) hoppas du har en skön sommar, vi har haft ett otroligt fint väder i veckor men idag är det grått men varmt, har faktiskt ledigt till nästa onsdag :) kram VIOLA

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)