torsdag 13. april 2017

En liten påskehilsen...















 ...ble det til slutt fra meg også. Har ikke hatt påskeånd i det hele tatt, - skal sant sies er den vel ikke akkurat på topp nå heller men fikk litt ånden over meg sånn ca ti minutt før vi skulle i familieselksap i går...da kom kreativiteten dalende! Har sagt det før og sier det igjen : Jeg jobber best under press,hihi ;)

Så da lette jeg frem i det jeg fant i syrlige påskefarger og fikk skapt litt stemning i det ene skapet ihvertfall. Litt er vel alltids bedre enn ingenting? 

Grunnen til manglende påskestemning har nok å gjøre med kaoset som råder i heimen for tiden...vi har dundret ned peis,og begynt å slå ned en del av stuetaket hvor vi skal fornye litt. Og i tillegg har jeg blomsterfrø og spirer ihvert etvinduet,og det er ikke lite heller. Og i tillegg har jeg vært så dårlig og hatt skikkelig anfall i huden, med hevelser,kløe,svie,- ja rett og slett et helvete. Det begynner å komme seg litt nå heldigvis,måtte det vare.
Dvs...det burde i grunnen vart i en god uke til for da skal jeg tilbake til St.Olavs...det hadde vært kjekt om de kunne se meg i levende live under anfallene og ikke bare på bilder:)

Håper det er bra med alle som sveiper innom Sammensuriumet og at dere koser dere i påsken!

Klem fra meg :)


2 kommentarer:

  1. Happy easter tove...love Ria x

    SvarSlett
  2. Smukke smukke påske billeder Tove.
    Man kommer i den helt rette stemning.

    Rigtig smuk påske til jer
    Knus

    Charlotte

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.