torsdag 9. mars 2017

Here,there,everywhere.....
 ..kombinasjonen av å ha det travelt å være låk i halebeinet er ikke ideellt for blogging.Tydeligvis.Men av og til må man stoppe opp med alt som er travelt og ta seg en pause,- jeg skal være den første til å innrømme at jeg er for lite flink til det,selv om kroppen protesterer alt den klarer på alle mulige måter,men jeg ignorerer...vil mye!!!!! Denne tiden på året er magisk.Først og aller fremst fordi i noen uker nå er jeg helt fin i fingene av eksem.Hvorfor vites ikke,men det er fjerde år på rad det er slik så jeg regner det som en tradisjon.Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil,slik som helt vanlige folk med hendene mine,trenger nesten ikke bruke hansker.Og det er sååååå deilig at jeg nesten gråter når jeg tenker på hvor grusomt det er resten av året,så jeg må jo bare skynde meg å være normal og bruke fingrene mest mulig mens jeg kan!Tiden har derfor vært maksimalt utnyttet,- det børstes hunder til den store gullmedalje,jeg strikker, og ikke minst - jeg planter!
Derav overskriften...here,there,everywhere!Det er knapt et vindu i heimen som ikke er overfyllt med potter med enten stikinger eller nysådde frø..og det er bare begynnelsen enda. Kjempegøy å se de små frøene komme til live og begynne å spire,men gud bedre så kjedelig med det "rotet" som følger med,litt sånn unntakstilstand blir det nå en måneds tid til det blir mildere og de kan flyttes ned i vinterhagen!Kaoset har ført meg på avveier.Eller kanskje rettere sagt ledet meg på rett vei? Kjerringa må ha drivhus,basta bom!!!!


Og at det finnes mange fine drivhus å kjøpe seg er det ingen tvil om,det sikles stadig over både blad og nettsider med sådanne fristelser.Men så er det jeg og gamle ting og tang da...det har liksom sin egen sjarm.Og så er det laaaangt billigere hvilket passer en gnien Sunnmøring langt bedre.Så nå har jeg startet jakten på gamle vinduer først og fremst - hva jeg etterhvert får tak i vil jo være med på utformingen av drivhus men altså...I´m in love!!!!!!!


Har dere noen gang,ever ever liksom sett noe så bedårende skjønt,sjarmerende og nydelig som dette ?
Fantastisk hva eieren har fått til av gammelt "skrap"..one mans trash another mans treasure!!!
Jeg merker jeg blir så inspirert at det omtrent nesten holder på å koke over her jeg sitter!!!
Nå kan jeg nesten ikke få tak i materialer raskt nok...men,det er jo bare å vri hodet i en litt annen retning så ser jeg ut av vinduet på snøen som daler ned....
Jeg får jo enda litt å gjøre med å prøve å skaffe materialer til prosjektet mitt så det kan jo bare snø ute ,vi har sannelig ikke fått for mye snø i år akkurat! Men når våren endelig er her skal ikke bare et lite drivhus bygges,det skal også lages miljø rundt det og bildene her inspirer også på den måten må vite. 

Dette treffer rett i hjertet!

Har du lyst å lese mer om dette prosjektet finner du det her !

photo Gridley Graves for Country Living

Et par ander bilder å sikle på :


Dette er eierens egne bilder og tydeligvis tatt en periode senere,se hvordan det har vokst rundt og oppover det skjønne huset og bare gjort det enda skjønnere!Mange flere inspirerende bilder finnes her1 kommentar:

  1. Får håpe denne gode perioden vil vare lenge nå da :) <3 Ja, nå går vi en herlig tid i møte- bare å nyte .

    Klemmer fra Monica

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)