fredag 18. november 2016

Siden sist...... er det jammen en stund.En veldig god stund!
Mangt og mykje har skjedd,men aller aller viktigst er det at vi ha fått en 11åring i hus! (En veldig flott en sådan synes mamma´n )Og i et annet hus har storebror Jakob blitt 18 år,myndig og såkalt voksen.Huttemegtu!!!! De vokser altfor fort desse ungene (som snart ikke er unger lenger)!
Det har lenge vært dødt på bloggen og det henger helt enkelt sammen med halebeinet mitt av alle ting.Det er jo ikke akkurat det jeg taster med,men det er det som protesterer når jeg sitter på stolen ved Mac´en hvor blooggingen pleier å foregå! Og det liker det ikke....det er såvidt jeg kommer meg ut av stolen igjen.Så nå sitter jeg på halve skinken og siden den ikke akkurat er liten så går det forsåvidt bra,for en liten stund ihvertfall ;)

Hadde håpt at dette halebeintullet skulle gå over av seg selv,men neida.Hadde håpt at halebeintullet skulle bli sett på når jeg var på sykehus,men neida. Jeg må nok bestille meg en legetime og det nesten uke! Men leger har jeg vært til for de andre langt større problemene mine,hele to ganger til Trondhjem og hudavdelingen på St.Olavs !
Der har de fått noe å gruble på,så langt har jeg bare tatt veldig mange lys-tester og en del blodprøver,og de har funnet ut at jeg ikke tåler lys.Dæjå...det var noe nytt liksom?Hihi;)
De må vel gjøre det grundig på sin måte,og de sier selv at det er "baby-steps" med prøving og feiling og så til slutt kanskje finner vi en diagnose,eller i det minste noe som kan hjelpe meg!

Hva annet har skjedd siden sist? Ikke så mye nytt og spennende som har skjedd og ikke så mye nytt (eh gammelt) som har kommet i hus men en og annen ting slenger jo! Men det kan jeg jo vise en annen dag....kan ikke begynne for hardt men satser på en myk overgang fra null blogging til litt etter litt mer og mer blogging!
For det er jo såååå kjekt! Takk til alle som har giddet å titte inn til tross for ingenting har skjedd her inne.

Det skal skjerpes!!!! 8 kommentarer:

 1. Hei, der var du ja! Koooselig når du blogger.Det høres vondt ut med det halebenet, synd at det ikke kan sees på flere plager hos i en og samme legetime. Men godt å få hjelp for noe ihvertfall.
  Han 11-åringen din er en ordentlig kjekkas, tenker det blir endel jenter på døra etterhvert!!
  Da ønsker jeg deg en fin helg .
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Härliga bilder på din son!
  Önskar dig en en härlig helg...
  Kram Titti

  SvarSlett
 3. For en kjekkas og flott genser har han også.
  Riktig god helg
  Klem

  SvarSlett
 4. Fine bilder av en kjekk sønn! Hørtes veldig vondt ut med det halebenet, det tar nok sin tid før det blir bra. Hyggelig å se innlegg fra deg igjen. Ønsker deg en god bedring og en riktig god helg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Hei snuppa! Tenk at jeg tittet innom akkurat da du hadde skrevet et nytt blogginnlegg.Stilig 11 åring, tiden går sannelig fort ja. Flott genser også forresten, er det du som har strikket den? Håper sannelig du finner utav både det ene og det andre, det er kjedelig å ikke kunne sitte på stompen, men det aller beste hadde nå vært om de kunne finne utav det der med lyset.... Jeg vet du er på instagram, men jeg er så sjelden der inne og titter, blir nesten litt stressa av alle bildene, he, he. Ha ei fin helg Tove! Klem fra Nina

  SvarSlett
 6. Så koselig det var å "se" deg igjen :) Gratulerer med gutta dine.
  Men så synd du skal slite sånn. Håper de baby skrittene går fort og at det blir ordnings på halebenet ditt <3

  Ønsker deg en fin uke og at det blir ordnings :)

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 7. Total liebe Fotos von deinem Sohn.
  Meine mögen nicht immer fotografiert werden,da benötige ich Überredungskünste.
  Alles Liebe,
  Manuela

  SvarSlett
 8. Hyggeligt at "se" dig igen. Hvor er din søn flot. Skønne billeder og tillykke med ham 💙
  Rigtig god dag til jer 💕

  Knus Lone

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)