mandag 22. august 2016

På an´ igjen....


 ...som den stolte mamma jeg naturligvis er må jeg dele bilder av to som var klare for skolestart i dag!Linus er nyklipt og så kry,og endelig fikk han skinnjakken han hadde drømt om så lenge.Ny ransel er på plass på ryggen og han er aldeles klar for å bli 6.klassing :)

Ho andre tutta er litt tøffere i trynet og påstår hun ikke er spent,hverken gruer eller gleder seg og faktisk ikke har noen spesielle følelser når hun nå blir ungdomsskole-elev! Haha! Mora hennes kjøper ikke akkurat de ordene og kjenner hun dattera si rett så er hun så spent at innvollene snurrer rundt inni henne! Er spent selv jeg,på hennes vegne! Og gleder meg veldig,veldig til å få hjem begge gulla sine og høre hvordan første skoledag har vært!! Og så gleder jeg meg til å få litt rutiner i livet igjen,unger som legger seg før foreldrene hihi,og for min egen del skal det bli godt med litt muligheter for ro når kroppen trenger det.Så i dag hoppet jeg rett i sengen igjen etter en helvetes helg...Gubben og jeg var og hentet ved Lørdagen og jeg var selvfølgelig litt for lenge ute og det resulterte i Miss Piggy farge på hele kroppen i går,hevelser i ansiktet og kløe til den store gullmedalje.Hadde noen tilbydt meg å legge meg i kunstig koma hadde jeg ikke nølt!!! Men det ble litt koma på morgenen i dag her heldigvis sånn jeg fikk tatt igjen litt søvn! Nå får jeg se om jeg kan få i gang skrotten her med andre ting...så skal det nok bli mye mer blogging nå etterhvert :)


Stolt mamma !


4 kommentarer:

 1. De to fine barna dine , kan du være stolt av ja! Tenk så fort sommeren har gått.
  Forstår godt at det er fint med hverdagsrutiner igjen.Jeg liker det selv og, enda jeg ikke har noen unger igjen hjemme!
  Huff, så ille at du skal lide slik. Kan ikke si annet enn at jeg håper at du snart er bedre og ønske deg masse god bedring!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Skjønner godt du er stolt av disse to finingan. Flotte barn du har.
  KLem

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har. Gleder meg til å følge med!
  http://perle-s-opplevelsesblogg.webnode.com/

  SvarSlett
 4. Du har nydelige barn så skjønner godt at du er stolt :) Og ja- skjønner også veldig godt det med tid for seg selv og komme seg igjen, det tar tid det.... fysj og æsj til denne fibroen.

  Ønsker deg fine dager Tove og at du kroppen kommer seg

  Klem fra Monica

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)