søndag 7. august 2016

Ikke perfekt......men for en forbedring likevel :)
Endelig har det skjedd etkvart med jernsengen som har stått under altanen i sånn cirka 10-12 år,ja kanskje enda lenger?
Den har stått og vært full av verktøy og annet styr...men nå ville vi tømme den og gjøre det koslig her ved siden av boblebadet vårt!
Faktisk var det Gubbedarlingen som fikk oss i sving en morgen hvor vi satt og diskuterte hvilket punkt på listen over alle ting som skal gjøres vi skulle ta - det har faktisk blitt noen denne ferien!
Vi ryddet unna og satt oss i bilen for å finne madrasser,tepper og puter til prosjektet...og kom fornøyde hjem med litt av en fangst :)


Det går i gråtoner og matcher både hus og basseng,men kan selvfølgelig lett skiftes ut om man vil det etterhvert.
Er vi heldige får sofasengen stå i fred for katter og hunder men vi hadde nok litt det i bakhodet når vi valgte farger også. Uansett,fornøyde ble vi ihvertfall og det eneste vi i grunnen er misfornøyde med men som skal gjøres noe med er at vi må ha flere puter,og også må vi finne noen deilige pledd som vi kan henge på siden som vi kan tulle oss inn i når det blir kjøligere.
På innfall stoppet vi også på butikken BareFint i Spjelkavika hvor jeg blant annet har hatt en tilgodelapp jeg har strevd med å bruke - men på fem raske minutter hadde vi plutselig svidd av den på lekre, høye lysestaker og en oljelampa/lykt! Knallkoslig å tenne på om kvelden,men det blir ikke så fine bilder da så det får bli dagslys bilder denne gang! Enda mer lykter skal vi ha,og kanskje en lyslenke...det baller nok på seg men enn så lenge så var dette bare helt herlig og til og med ungene elsker den nye kosekroken!
De satt her en halv dag og spilte Millionær i fred og fordragelighet uten tendens til krangling ... utrolig!
Som dere ser på det ene bildet her så er vinterhagen rett innenfor og det er også veldig kjekt så kan man gå ut og inn ...se for deg fyr i peisen om kvelden og boblebad ute...tente lykter og kos :)På enda lenger sikt skal vi selvsagt ha ett eller annet på gulvet...fliser??? Og taket skal få kledning også,muligens med spotlights eller etkvart. På ene bildet her får dere et inntrykk av plassen...det er en god krok her under faktisk :)
En liten kabeltrommel fikk seg noen strøk med hvitmaling og hjul under og ble et kjekt lite bord :)


Den store klokken tok vi ned fra stuen...den skal nok ikke henge her for evig og alltid for snart er det høststormer og styr og stell og da kan den nok lett flakse så forblåst som det er her oppe hos oss.
Og den skal jo egentlig henge på stuen...men den var knallandes fin her også.Må nok få tak i en annen gedigen klokke i samme stil!
Vinduet lenger borte skal få sprosser og karmer etc så blir det også litt finere. Sengen har jeg syslet med tanken på å male...den har jo fått en slags patina i desse årene og det kan jeg like,enn så lenge.
 I morgen begynner Gubben på jobb igjen og det høres sikkert forferdelig ut,men det skal rett og slett bli litt deilig!Her går man å gleder seg til han skal ha derie og ha fri sammen med oss,men det har vært forferdelig travelt rett og slett. Vi står på hele tiden og styrer og steller rundt om huset med smått og stort og det merkes på kroppen,selv om det har vært herlig å få ting gjort!Sånn sett skulle han hatt ferie resten av året hihi...men alt hverken skal eller kan skje på en dag så jeg dundrer neven i bordet og slår fast en gang for alle at man får være fornøyd med det man faktisk har fått gjort i stedet for å tenke på alt som skal gjøres...

...basta bom!

7 kommentarer:

 1. Ja så enig basta bom :)
  for en herlig plass å sitte ute
  viktig å nyte
  og ha prosjekter på lur
  er bare sunt:)
  kos dere masse
  kverdagen er alltids en gode
  i det lange løp
  klemmer i fleng til deg Tove:)

  SvarSlett
 2. Smukt som altid fra din hånd Tove. Nyder at kigge med på dine billeder.
  Der ud over har du så meget ret, man skal nyde det man når og glemme følelsen væk af irritation over det man gerne ville have nået.
  Men sikke en fantastisk plads du har skabt.

  Rigtig skøn ny uge
  Charlotte

  SvarSlett
 3. Superfint altså :) Klokka er så fin der - men ja det er vær og vind og slikt da. Skjønner godt du måtte ha med deg de lysestakene og lykta. Nydelig :)

  Ha det så fint

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 4. Så koselig dere har ordnet det. Der kunne jeg godt sittet med en kopp kaffe og tente lys! Vi prøver å tenke sånn vi også, være fornøyd med det som er gjort!
  Vi får øve oss videre på den tanken!
  Ha en fin dag.
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Kjempe koselig dere har ordnet.
  Der vil det nok være bra deilig å sitte å nyte en kopp kaffe eller to.
  Klokka var råflott.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
 6. Sååå mysigt och fint du har det...gillar färgerna där!
  Ha en finfin tisdag!
  Kram från Titti

  SvarSlett
 7. ÅÅÅ så koselig det ble. Det er så herlig å få unna slike prosjekter spesielt når resultatet blir så bra.
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)