onsdag 8. juni 2016

Frodige dager......hildrandre du som det blomstrer overalt!
For en tid! Jeg sniker meg ut i hagen titt og ofte,og nyter både det ene og det andre synet. Til og med gressløken er fjong og fin i desse dager synes jeg...de lilla-aktige kulene er et festlig innslag i hagebildet...og  i tillegg er jo gressløk supergodt :)


Ja kjerringa ble rett og slett inspirert uti hagen sin,og fikk et innfall og pyntet den gamle "rustholken" av en lysestake som henger i en gren på plommetreet - storknebb og forglemmegei i skjønn forening! (Håper ikke naboene ser over gjerdet alt det tullete jeg gjør hihi - men hvem bryr seg?)Gøy er det å leke seg med kamereaet ute også nå....her har jeg skiftet fokus på samme motiv!


 Jeg blir visst aldri lei av å ta inn synet av det nydelige plantebordet mitt - og dermed blir det en del bilder av det også.
Sånn blir det vel når man er glad i noe?


Jeg er ikke bare glad i noe,men også ekstatisk glad for noe:


Lenge,lenge (vi snakker årevis altså) har jeg drømt om å ha en uteplass med gardiner.Hvordan den idéen kom nedi topplokket vites ikke...jeg har vel sett det en plass og falt pladask og lagret det der oppe! Da vi var i Bergen i konfirmasjon for litt siden (det kommer forresten litt bilder i den anledning om litt) så var jeg en rask tur innom Ikea for å kjøpe billig bomullsstoff...
og endelig ble metervis med hvite gardiner hengt opp under altanen!
Det er ikke helt ferdig enda...stengene må festes bedre i taket,og magebeltene er bare midlertidige for jeg har noen smijernsfester en eller annen plass...må bare komme på hvor :)
Men dere ser opplegget...nå gjelder det å fjerne gressklipper og diverse annet rot for her står nemlig en smijerns-seng som skal fylles med deilige puter, og jeg skal male en kabeltrommel til bord og med litt lykter og annet stæsj skal her bli et deilig uterom!
Men jeg er mer glad jeg! For foran boblebadet fikk vi i helgen støpt et par trinn ned - om det blir brukt som en trapp eller sitteplass er hips om haps - veldig kjekt ble det i allefall.Gleder meg til å vise dere det når det er litt mer ferdig etterhvert :)


Og når ei viss frøken hadde de skjønneste sommerblomster bak ryggen så må man bare fortsette å smile og være glad :)


Smil - det er sommer :)5 kommentarer:

 1. Ja nå er det bare å glede seg over all herlig blomstring.Så nydelige bilder du har tatt! Det ble kjempefint med gardiner under verandaen, en god ide`.
  Fortsett å nyt sommeren og blomstene!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Wow så nydelig det ble med gardinene. Skjønner godt at du er glad i blomsterbordet ditt. Vakkert.
  Klem

  SvarSlett
 3. Sikke fantastiske billeder Tove. Er helt vild med dine sommerbilleder.
  Skønne og fyldt med glæde.
  En fantastisk veranda, smukt plantebord og en fantastisk prinsesse med den smukkeste mark buket.
  Det er da livet. Kan godt forstå du er glad og fornøjet....

  Rigtig fantastisk dag
  Charlotte

  SvarSlett
 4. Så mange fine billeder Tove 👍🏻 det hele ser bare så smukt ud. Og så fint det ser ud med blomsterne bag ryggen, og gardinerne er jo helt fantastiske. Dejlig tur i din have.
  Og ja det er sommer og sol, og så blir man glad i låget....
  Ha en dejlig aften 🌸

  Lone

  SvarSlett
 5. Nydelig vakkert er det og veldig smart med de gardinene :) Og magebeltene er fint, rent og vakkert :)
  Må skrive fort og kort- hvis ikke så forsvinner det :P, men s jeg skriver...
  Ha det så fint og god sommerklem fra Monica

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)