mandag 2. mai 2016

Vips...


  

...så var den helgen omme!Helgen da jeg skulle gjøre så mye,finne på så masse - ja det meste sklulle skje.Grunnen til det var at Bridgeblandingen (Gubbens nye tilnavn) skulle ut og farte på turnering i Trondhjem - og da åpnet det seg muligheter hjemme.
Jeg og kidsa tok oss en by-tur på Lørdagen og den skulle ikke være så lenge men det ble den selvsagt! Koste oss litt rundtom i gatene og så gikk vi opp trappene til Fjellstua og ned igjen - der de koste seg i byparken før vi spiste litt og koste oss videre. Og når vi da kom igjen sent på ettermiddagen så var det en stk kjerring som var kaputt! Det bød på store problemer å holde seg våken til klokken 00.30 for å hente Martine som var på UFO! Gjesp altså! Så søndagen gikk med til bare å reparere sliten kropp og slitent hus...tusle litt rundtom med ting som skulle gjøres ute og inne...og det er vel forsåvidt det dagens bilde-dose reflekterer :)
Øverst ser dere hageslangeholderen som jeg har hatt lyst på så lenge...fant den endelig i Stryn når vi var på cup! Da fikk den turkise hageslagen min endelig komme frem i dagens lys også - etter å ha lagt lagret langt inne i et skap i over et år! Men sånn er jeg - henger ikke opp før jeg er fornøyd med opphenget! Ble supernøgde!
Ny vannkanne ble det på meg også i helgen,en billig men akk så sjarmerende sak Martine fant på TGR - som ser ut som en tekanne!
Skal ikke mere til før jeg smelter vet du ,hihi :)
Og vannes må det titt og ofte...
Ungene koste seg ute med litt besøk og da skal det serveres på Toves døgnåpne Café - festlige drikkeflasker til såntslags er kjekt å ha på lur for unger må også vannes...titt og ofte ;)! Tre-skoene mine fra Greengate har også vært på lur til nå - men i helgen kom de frem igjen for nå er det vår i luften :)
Og jeg som har gått og småkjeftet på noen av tulipanene som ble kjøpt inn og plantet ned i fjor høst - det har inntil nå sett ut som om de skulle bli hvite og det var slett ikke planen!!!! Men nå har det endelig begynt å komme frem litt mer farge,og jeg jeg kan roe ned noen hakk!(Hissigpropp jeg??)Sviblene som jeg også plantet i høst ble superfine - skal kjøpe flere til neste høst ser jeg! Fargen er fantastisk flott,- ikke fullt så flott at en hadde brukket men da tok jeg den inn og kan nyte både synet og ikke minst den deilige duften! Og årets første markblomster er også på plass etter en herlig tur i skogen...

....våren er her !


6 kommentarer:

 1. Hei på deg kjære du!!!
  Du er vel herlig!!!! Storkoser meg her inne med hvert innlegg som kommer!
  Du skriver så levende, jeg ser jo alt for meg, og ler her for meg selv!!!
  Herlige bilder du deler, og så deilig at dere har så fine dager!!
  Her meldes det finere vår-vær mot helgen, og det ser jeg frem til!!!!
  Nydelig krus du har!!!!
  Håper dagen i dag er god!!!!

  Stor varm klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 2. Härlig inpiration du bjuder på! Trä-skorna skulle jag gott kunna tänka mig att ha, riktigt söta:-) Om dina pioner inte blommar kan du pröva att ge dem en näve benmjöl höst och vår. Om det inte hjälper har du kanske planterat dem för djupt, de ska planteras precis under jordytan för att orka blomma.
  Hoppas du får dem att blomma!
  Kram Titti

  SvarSlett
 3. Så fine bilder <3
  du har virkelig mye fint
  så bra dere fikk en bytur
  og koste dere masse
  men tenk på helsa
  gleder meg alltid over nye innlegg
  klemmer i fleng
  fra Eli:)

  SvarSlett
 4. Åååh, så deilige vårtegn! Nydelig hageslange som såvisst fortjente et vakkert oppheng :D
  Jaaa, det er vår! -Og denne uken skal vi visst få en snakebit av sommeren også. Gjett om jeg skal nyte solen og varmen som best jeg kan utendørs. Tror nok dyra kommer til å flakse med glade hopp og sprett over å få noen dager uten vind og regn også :D

  SvarSlett
 5. Åh Tove, jeg nyder dine indlæg og dine fantastiske billeder.
  De viser så meget forår, sjæl og charme.
  Jeg elsker din haveslange. Den er så smuk og så de flotte træsko...
  Kan huske som barn, når man gik i træsko. Åhhhhhh det gjorde ondt, for jeg
  sparkede altid mig selv over knoen. Jeg lærte aldrig at gå i træsko....

  Rigtig fin dag til jer
  Charlotte

  SvarSlett
 6. For noen herlige bilder,rene vitamininnsprøytingen!

  Den slangeholderen var virkelig lekker,å alt det andre fikk meg virkelig inn i vår/sommermodus:)
  Passer fint siden værmeldingene sier opp mot 22 grader på disse kanter etter helgen:)

  Ha en fin langhelg!
  Klem Caroline

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)