tirsdag 31. mai 2016

Jaja....


....det var ikke akkuarat planlagt da jeg startet med å henge opp litt klesvask men helt plutselig hadde topplokket satt i gang med en liten *fotosjut* og da var jeg raskere enn rask i vendingen og lette frem kameraet! Det er jo forsåvidt på høy tid med et innlegg...og helst enda flere.Men jeg er snart tilbake i gammelt gjenge...
til helgen reiser de fleste kattungene og livet skal normaliseres!


Sånn bortsett fra den situasjonen er vel alt ganske bra og det meste går i den vanlige tralten her til gards. Ja - jeg kunne jo tenkt meg å bedt legen om å legge meg i kunstig koma da slik jeg kan unnslippe den helvetes kløende kroppen,de trassige fingrene.Men akkurat i dag kan jeg gå uten hansker og det er en nytelse lover jeg :)


 Og når jeg nå fikk dandere pittelitt og tatt litt bilder ble nytelsen bare enda større,- ja det var rett så det jeg koste meg!


Når det vokser,spirer og gror "overalt" så stiger stemningen!
Duften hav syrin som konkurrerer mot duften av nyvasket tøy er altså sååååå mye bedre enn kattedass! Og salmiakk.Og klor.Som jeg føler det går i om dagene - jeg er på grensen til å være løsemiddelskadet tipper jeg,men essa...litt fra eller til på listen over ting som mangler denne kjerringa spiller vel ingen rolle hihi ;)


 Jeg har så mye på hjertet,så mange innlegg som står og stamper i kø oppi hodet mitt!Du er herved advart ;) Vet ikke om det er så mange som blogger lenger jeg?Fikk nettopp nyss i at Vibeke med verdens fineste blogg Vibeke Design slutter...et stort tap,den blir savnet.Men heldigvis er hun som de fleste andre på instagram,og jeg har på følelsen at vi får se en del av arbeidet hennes i blader fremover!Jeg har jo sånnskrivediare at instagram ikke er nok for meg...jeg tipper jeg skriver de lengste statusene av alle,hihi....så det blir nok bra når fingrene får rase fra seg over tastaturet etterhvert ;)


Men en blogg jeg virkelig nyter og som inspirerer masse med de deiligste bilder for tiden,er Hos Villa Fryd !
Ta en titt du også!


Og snakk ikke om hageblogger da dere!!! Ååå så mye fint det er,så mange flinke folk!Gleder meg til å oppdatere meg ganske så snart....
...ut med kattungen først,ta livet tilbake!Og en ting er knall,knall,knallandes sikkert :

aldri mer kattunger!

(og det har jeg sagt før,men aaaaaldri ment det så inderlig som nå.Kjempegly,veldgi mro og spennende...men nok er nok)


9 kommentarer:

 1. Det er så fint hos deg så, Tove!! Herlige sommerlige bilder:) Ønsker deg en flott uke!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Superkoselige bilder, Tove. Du kan tro jeg har funnet Villa fryd. En fantastisk inspirerende blog.
  Nå skal jeg legge din på blogrullen min så jeg får fulgt med på innleggene dine.
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg!!!
  Du har en helt egen evne til å skrive, til å få meg til å se alt du skriver så levende for meg!!! Jeg er veldig glad for hvert innlegg som kommer fra din kant.
  jeg har også så mye på hjertet, derfor er det kjekt med denne bloggingen. Selv om det ikke blir så mange innlegg som tidligere, før insta.

  Ønsker deg en fin sommerdag! Her er det 30`++++!!!!

  Varme klemmer fra Anne-Marit

  SvarSlett
 4. Ååå...skal de søte små flytte fra dere! Ja, uansett hvor søte de er kan man ikke ha hvor mange dyr som helst.Så koselig med snekrede tørkestativ! Jeg har de vanlige masseproduserte både ute og inne.Det blir nok ingen andre på meg , men jeg får heller nyte av bildene dine.Ønsker deg en fin sommerkveld!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Hej Tove 🌸
  Så fine billeder du lægger ind, og masser af dejlig tekst 👍🏻 det synes jeg er skønt. Ja det er trist med Vibeke, men som du skriver, så har hun nok fået travlt med noget andet.
  Og skønne Charlotte fra Villa Fryd, hun ender nok også med at komme i bladene, for det er da helt utroligt som hun kan 😊👍🏻
  Jeg kan sagtens forstå du ikke orker flere kattekillinger 😬 for de kræver godtnok en del rengøring 😯
  Jeg havde åbenbart ikke, i første omgang, fået meldt mig rigtigt til din blog, så jeg har mistet en del indlæg 😞 men NU er jeg med.
  Tak for dejlige billeder. Tror osse vi er tæt på 30 * ☀️

  Lone

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er bare så skøn. Tusind tak Lone :)))))

   Slett
 6. Hallo Tove-mor:)
  arrrg disse fingrene din har jeg virkelig vondt av....
  bra du har fått tatt noen supre bilder av atl
  ditt vakre,og at du har kost deg
  ønsker deg mange vakre dager uten verkende fingrer<3
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 7. Søde søde Tove. Tusind tak for din anbefaling af min blog. Hvor er det fantastisk sødt af dig. Hvor er det skønt at vi i blogverdenen kan hjælpe hinanden. Elsker denne verden. Alle er så søde og betænksomme.
  Ekstra sjovt er det at jeg i fredags lagde et link ind til din blog. For du har inspireret mig så meget. Jeg får så mange ønsker når jeg ser dine billeder:)
  I dag har jeg så endelig tid til at læse de blogge jeg følger og ser du har nævnt mig. Du er bare den største skat :)))))

  Sikke fantastisk billeder du har lagt ind. Jeg er så betaget af dit tørrestativ. Det er simpelthen så smukt. Du bruger det så flor let. Det er en ting på min ønskeseddel!!!
  Hvor det glæder mig at handskerne for en dag kunne ryge og du fik tid til et indlæg. Til glæde for alle os og bestemt også dig.

  De største knus til dig
  Charlotte

  SvarSlett
 8. Bildene dine oser av sommer og nostalgi, nå ble jeg i godt humør. God sommer

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)