onsdag 18. mai 2016

Hurra hurra...


...ropte Martine i går lykkelig og glad - ikke akkurat fordi det var 17.Mai men fordi det var siste gang hun skal gå i barnetog.
Det synes nå mamma´n egentlig er litt trist..de er jo så skjønne både egne og alle andre unger,men samtidig minnes jeg hvor kjedelig jeg synes det var selv.Og egentlig er toget enda kjedeligere nå enn før!Så frøkena må vel få litt forståelse ? I allefall måtte hun foreviges og det akkurat når hun var duskedame til og med...en epoke er snart over - ungdomsskolne next !!! (Skrekk og gru!)Noe hun slett ikke kan juble over er den hersens mamma´n - som alle år før og i mange år fremover enda så blir det foto-seanse på 17.Mai - det er sååååå kjedelig og pyton men må til ;)


Og om dere synes dette er mange bilder,kan jeg love at det ble tatt mangedoblet antall! Innimellom blir det heldigvis et og annet bra bilde,men hjelpe og trøste så mye tull også! Men heldigvis hjelper det som regel å si at det er bare å smile så blir dere fortere ferdig...og sånn gikk det denne dagen også,og jammen rakk vi barnetoget uten noe stress til og med,hihi!Hverken Martine eller Linus ville ha bunad,til min store sorg! Og selv om de selvfølgelig er verdens skjønneste uansett (fra en "objektiv" mors synspunkt ) så må jeg bare si at jeg savnet bunadene denne dagen og spesielt på bildene!


Denne trulta må vi straks til å tenke på Sunnmørsbunad til...bare to år igjen til konfirmasjon!Nå til helgen skal vi nedover til Bergen hvor tante-jenta Marie skal konfirmere seg og det blir stas !!! Den første i den generasjonen i familien,min første tante-unge! Og denne trubaduren skal nok få seg bunad han også igjen etterhvert (håper han vil ha ) for mannfolk i bunad slår til og med mannfolk i uniform - det er et virkelig flott syn! Men gutte-fanten får vel vokse fra seg først ;)


Årets 17.Mai bilder tok vi i fjøresteinene på Geilneset her i bygda....det blir vridning av hjernen hver gang slike bilder skal taes...men nå har jeg faktisk allerede tenkt ut neste års åsted faktisk! Hohoi,det gleder jeg meg til det :)
(Dersom fibrotåke-hjernen klarer å huske det hihi)

Om ikke er fjøren,hav,fjorder,naust og låver noe jeg alltid har en tendens til å ende opp med...og det er her jo flust av - og alltid like fint synes jeg ihvertfall :)9 kommentarer:

 1. Great kids! :) But that dress... I love it! :)

  SvarSlett
 2. Så flotte barn du har.De er nydelige begge to, du kan være stolt!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Потрясающие фотографии!!!!

  SvarSlett
 4. Så skjønn familie du har :-) Hos meg har eldstemann enda et år igjen på barnetrinnet, men jammen går årene fort og det ER litt vemodig..

  SvarSlett
 5. Å kjære vennen min!!! Så fantastisk nydelige bilder av skjønne unger!!! Og for en nydelig bakgrunn på bildene!!!!Du må jo være sprekke ferdig av stolthet altså!!!! :) :) Forstår godt den rare følelsen av at ungene vokser seg ut av toget! I år hadde vi for siste gang unger som går på skolen med i toget. Andreas startet jo på videregående skole til høsten, og samtidig er søstra russ!!!! Hjelpemeg, og de vokser i vei...... Håper du har fine dager og at kroppen ikke er så verst! Stor klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 6. HEI PÅ DERE:)
  Så masse fine bilder
  av dine søte
  ja tiden flyr
  og ungene med den
  håper dere får ei fin helg i vakre Bergen
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 7. Sikke fantastiske billeder Tove. Så lækker børn i har jer:)
  Jeg er så missundelig på den gode måde over 17. maj i fejre den med pomp og pragt. I gør så meget ud af det og har det smukkeste tøj på.
  Elsker at se billeder der fra. Der er bare så skøn en stemning!

  Rigtig dejlig weekend
  Charlotte

  SvarSlett
 8. Flotte bilder av flotte barn:)
  Så nydelig den kjolen hun hadde på seg!
  Fin søndag til dere:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 9. Her kom der smil på læben over de fine billeder.
  Dejlige smukke børn.
  Husker selv mine 17. mai i Norge (Oslo)
  En stor festdag.
  Ville ønske at vi i Danmark også fejrede landet vores.
  Men i stedet må vi nyde alle de flotte billeder der er lagt ud fra Norge.
  Håber dere havde en god dag.
  Klem Lonni

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)