mandag 16. mai 2016

Hele Norge baker....


...og da mener jeg slett ikke tv-programmet altså ;)


Tanken slo meg nemlig tidligere i dag da jeg satte i gang min gode  venn Kitchen Aid´en at nå er det jammen meg maaaange rundtomkring i landet vårt som står og baker!!!! Kanskje til eget bruk,og for oss med barn i skolealder så skal det leveres til skoler og lag.
Tine Meierier selger nok kremfløte så det suser,og det skulle ikke forundre meg om Toro pose-kake-mikser har en højdare nå i mai også?Her i heimen fikk vi beskjed om å lage rund kremkake til morgendagen, og med så mange dager med stengte butikker turte jeg ikke sette min lit til at jordbær og andre bær i rødt,hvitt og blått holdt seg friske så lenge så jeg fant meg en oppskrift med andre indegrienser :Daim og karamellpudding fra "Det søte liv"! Pyntet med søte små flagg som ga rette fargene ;)Hele to kakebunner måtte jeg steke...den første ble altfor liten syntes jeg for det skulle deles opp i 12 kakestykker så da måtte jeg opp i en større form! Jeg som hadde vært så flink å pakke inn eksemfingrene mine den siste uken...har vært så elendig.Jada,jada...da er jeg tilbake på scratch og like elendig igjen etter dagens runde på kjøkkenet!Blæ!


Så til alle dere flinke medbloggere som gidder å titte inn til meg,kanskje legge igjen en kommentar, så må jeg bare beklage at jeg er sløv på kommentering for tiden - det samme gjelder instagram -fingrene mine er helt på bærtur dessverre!
Men kake ble det ihvertfall ;)


God 17.Mai !


3 kommentarer:

 1. Du er så flink til å få til det du vil,selvom du har vonde fingre.Du får pakke dem inn igjen og håpe de leges snart.Så herlige farger i alle bildene dine.Det blir man i godt humør av! Gratulerer med morgendagen!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Sikke smukt det selv er når du bager kære Tove.
  Man kan alt bare man er i smukke omgivelser og dit bageri ser fantastisk ud.

  God bedring med hænderne og skøn dag
  Charlotte

  SvarSlett
 3. Lekre bilder! Du legger jammen hjerte og sjel i bilder og baking selv om helsa di ikke spiller på lag:-) Ønsker deg masse god bedring, håper det blir noen gode dager snart! Klem fra Berit

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)