torsdag 12. mai 2016

Den som hadde vært...


...to fluer på veggen i helgen som var.Og ikke på hvilken som helst vegg heller,men på veggen ved siden av Gubben og Gamla´s prosjekt - 
nemlig støping av et par trinn utenfor døren foran vinterhagen :)
Med Pippi Langstrømpe mentalitet :
"Det har jeg aldri gjort før så det klarer jeg helt sikkert" og ikke minst gode råd fra eksperten a.k.a min pappa så bestemte vi oss for at dette ville vi prøve,og ikke minst lære selv!
For et mikk-makk å lage forskaling.For hullet som ble gravd ut var ikke akkurat firkantet,men totalt ujevnt så derav mikk-makket.
Men forskaling ble det og jaggu ble det ikke noe som lignet trappetrinn også!! Så gøy !!!!!!!Betongen ble blandet og vi pøste nedi,- den gamle rustholken av en cementblander arvet fra Gubben sin pappa holder heldigvis koken enda
- og bra er det for vi fikk jammen smaken på dette!Og har flere lignende prosjekt som venter. Nå har vi prøvd og nå vet vi hvordan og da er det slett ikke så kvia-samt å sette i gang :) Fantastisk deilig at det skjer litt rundtomkring.... det er ikke til å stikke under en stol at det trengs. Men noen kroker har jeg prøvd å lage litt trivelige nå som det endelig går an å sette ut litt blomster og sånt,så får man kose seg med det synet og heller lukke øynene for enkelte andre ting...som blir bedre etterhvert!


Det var de fluene da! Det var nok ikke noen her på stedet som hadde tid til å sitte stille på en vegg og se på et par tullebukker som kniste og fniste og knølet og styrte på - det kunne nok vært et riktig så festlig skue vil jeg tro men her er det firbeinte farer som ser ut til å innbille seg at fluer og lignende utysker er snacks som skal fanges og deretter knaskes så alle fluer bør nok helst være i bevegelse! Skal sant sies så lo vi egentlig godt av oss selv så da ble det dobbel moro :)


Dobbel glede er det også med frukttrær! Foreløbig har vi bare et par plommetrær,- epletre står på ønskelisten!Det er sååååå fantastisk fint nå når plommetreet blomstrer og pynter opp i hagen!


 Så får jeg heller pynte videre etterhvert som Gubben og Gamla får stell på ting - med eller uten fluer på veggen ;)

For en herlig tid!


4 kommentarer:

 1. Så fint och pyntat du har det hos dig! Vi skulle också behöva renovera vår trappa, tack för inspirationen.
  Kram Titti

  SvarSlett
 2. Superkoselig hos deg, Tove! Så fint det kommer til å bli med den nye trappen og veldig gøy når man kan lage den selv. I disse dager har det vært en fornøyelse å kunne jobbe ute...nå skal jeg selv ut igjen og male hagemøbler:) Ha en god pinsehelg og en riktig fin 17 mai!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Du skriver helt fantastisk min herlige venn!!!
  Du har en helt egen evne til å få meg i godt humør, og se alt levende for meg!!!
  Ha en kjempefin pinsehelg og HURRA for 17. mai!!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 4. Så gøy
  ja den som intet våger intet vinner
  dette blir bra
  masse fine bilder
  nyt dagene
  sol og vind her i dag
  men hagekos det blir det tross vinden
  kos deg min venn
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)