torsdag 28. april 2016

Kan blogger dåne...



 





...i så fall får ihvertfall Sammensuriumet mitt et mega-sjokk med overhengende fare for både dåning og andre helseskader nå når kjerringa endelig fant frem tastene igjen og lager liv her! 
Det har rett og slett vært travelt i det siste - og mens jeg har sullet rundt og hatt det travelt har det ene blogginnlegget etter det andre blitt skapt oppe i hodet mitt men blitt der værende da jeg aldri har kommet meg så langt som å faktisk publisere dem!
Jeg har alskens gode og dårlige unnskyldninger...men hovedsaken er enkel og grei - det tar tid å ha kattunger.Kattunger som driter all day long (føles det ut som) og dermed må kattedassen vaskes all day long.Så skal de mates,koses med,styr og stell.Kjekt,koslig,festlig - men aaaaldri flere ganger!Visst blir det vemodig å ha skjønningene fra seg,men godt skal det bli! Det samme kan på sett og vis sies om den andre geskjeftelsen som opptar mye tid om dagen: Toves Gartneri!
Jada...det spirer og gror "overalt" føles det ut som.Vinduskarmer og bord ved vinduskarmene er proppfulle av frø som heldigvis ikke er frø lenger,men på godt vei til å bli blomster. Og enda sår jeg nye frø nesten hver dag.Må jo bruke de jeg har! Og alt skal vannes,snues og såntslags så er det ikke kattene så er det blomstrene!

Og forrige helg så var vi i Stryn på håndballcup med Martine! Innimellom kampene klarte jeg å ta en liten avstikker til Leivdalen og Tore-Garden (nesten på Nordfjordeid) - en god halvtimes tid å kjøre en vei fra Stryn. Jeg hadde bestilt et fat med Sølvi der for lenge,lenge siden og nå var det på høy tid å få hentet det.
Litt annet småpjask ble det også...jeg trodde egentlig hun hadde mer "tøffere" ting slikt som er fancy smancy nå for tiden og ikke helt min smak,dette begrunnet på bilder hun har lagt ut i sosiale medier.Men når jeg kom inn i den lille skjønne butikken var det bare smelt og dån og sukk og stønn! For et Green Gate utvalg!!!!! Jeg falt for det nye "Everyday" serviset - men klarte ikke velge farge.Kjøpte meg bare en lyseblå mugge så lenge,men oppi hodet så lurer jeg på om jeg skal mikse fargene for de var jo søren tutle meg like skjønne alle sammen (Lyseblå,rosa og mint)! Så det blir nok flere turer til Tore-Garden aner det meg :)
Og så må jeg fortelle hva snille Sølvi overrasket meg med - hun hadde tidligere Loppis på låven men det har hun sluttet med,- men en mann hadde likevel kommet med en hel kasse med gamle serviser.Den kassen hadde hun gjemt til meg...kan dere tro det?For en engel.Jeg elsker jo alt slikt og det var stor stas da jeg kom hjem etter helgen og kunne begynne å se oppi kassen med alt det spennende.
Det var vel heller jeg som skulle overrasket henne - Toregarden feiret faktisk 2 år da jeg var der og jammen fikk jeg ikke "goodie-bag" attpåtil - rene julaften!Flott Greengatemugge og matchende servietter. Så et var en meget vellykket svipptur kan man si :)
(Ps.Toregarden har også nettbutikk for de som ikke er så heldige at de bor i nærheten) I Stryn fant jeg også noe jeg har vært på utkikk etter leeenge...skal se om jeg er inne i en god stim nå så kanskje dere får se hva det er i morgen??? Visst ikke bloggen har dånt da ;)

Toodeloo :)

4 kommentarer:

 1. Koselig at du var her igjen!
  De nydelige kattungene kan jeg skjønne at tar endel tid, ja.Det går vel nesten ikke an å gå forbi, uten å kose litt med dem. Det spirer og gror endel her også , så jeg vet at dette også tar tid.Både kattunger og såing er jo kjempekoselig å holde på med. Også så fine ting du kom hjem med fra utflukten din.Jeg er jo så svak for Greengate! Da håper jeg du får en kjempefin helg!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 2. oy du må puste med magen min venn
  alt du har å styre med.
  dere får nå alltid så fine puser også:)
  så bra du fikk så herlige overaskelser
  gøy med sånne skatter
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 3. Love the tray, you could use it any where.

  SvarSlett
 4. Ja tiden ja...den som aldrig riktigt finns! Kattungar tar sin tid förstås...
  Fina bilder och härliga färger!
  Ha en skön söndag.
  Kram från Titti

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)