onsdag 17. februar 2016

Signe arbeidet.....


...foreløbig er jeg bare innom bloggen i fulla farta!
Skulle nemlig leke superhusmor tenkte jeg,og hadde startet opp strykejernet for å komme til bunns i en stadig voksende haug med nyvaskede klær.Men så hadde det kommet noe belegg på som jeg må få vekk....skal prøve meg med litt stålull når det har blitt kaldt!
Så da blir det et lyn-innlegg om arbeid og velsigning og såntslags.
Satt nemlig og humret i skjegget for meg selv en liten stund i morgentimene i dag,- det har kommet et par Madonnastatuer i hus og de står ihvertfall enn så lenge på bordet ved siden av sofaen hvor jeg pleier å sitte,og i dag ble det noen omganger strikking siden fingrene mine har en forholdsvis bra dag - gjelder å benytte seg!
Det var da jeg kom på strofen "Signe Arbeidet" som en dame pleide å si til meg sånn en gang i forrige århundre da hun var innom butikken jeg jobbet i,og fikk se meg ligge og stable varer til den store gullme!dalje! En dame som tok en bit av hjertet til de fleste av oss på butiken - hun fikk ikke bare kreft som hun døde av men opplevde også at mannen tok kjønnskifteoperasjon og det var virkelig sjokkerende saker den gangen da!!!!! Noen mennesker gir uslettelige inntrykk,hun var en av dem og jeg ser henne klinkende klart for meg og strofen sitter nok for alltid fast i hjernebarken!
Og den passer også godt i kroken her når desse salige damene står her og kanskje sier "signe strikkearbeidet"!
Gubben som har vært bortreist et par dager kommer nok til å lure på om jeg har fått meg eget alterbord hihi ;) Sannheten er at jeg har vært svak for slike figurer lenge,og mang en gang tenkt jeg skulle kjøpt meg.Desse to er egentlig bare noe småpjask, kjøpt for en billig penge på en salgsgruppe på FB!
Jeg drømmer om "the real stuff" -  antikke skjønnheter fra det store utland!Og det kommer nok skal du se!For å muligens fremskynde den hendelsen skal jeg så snart jeg er ferdig med å stryke klær ta med meg hundene på tur og gå og levere en Viking-Lotto....tenk om!!! (Det skjer nok ikke noe mirakel på den fronten,men prøve må man jo) 


Tilfeldigvis var det en helt perfekt og nydelig Madonnafigur som var på forsiden av bladet som står fremst i denne bladkassen - dette er mer typen jeg sikler på!
Men akkurat nå sier jeg meg veldig fornøyd med at strykejernet ble fint igjen,jeg har fått strøket det som strykes skulle innimellom mens jeg har laget dette innlegget! Signe alt strykearbeidet...

...som er unnagjort!!!! 5 kommentarer:

 1. ti hi du skjønne Tove-mor<3
  du får nå sakt det
  stakkars damen som du fortalte om<3
  jeg er sikker på du ga henne man en fin sammtale og herlige ord
  som bare du kan:)
  influensa er tittet inn her i huser..
  pytt pytt,får ikkje såve nå
  men bare vent i morgen formiddag såver jeg nåk som ein stein..
  klemmer i fleng fra Eli:).

  SvarSlett
 2. Og så herlig du er vennen min!!!
  SÅ som jeg koser meg her inne på bloggen din, ler sammen med deg,
  og tørker en lite tåre, når det trengs!
  Helt nydelige figurer du har funnet og kjøpt!!! Et stort SUKK OG DÅÅÅÅÅÅN, spørr du meg!!!!

  Kos deg masse i dag!

  Stor varm klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 3. Jeg er virkelig også betaget af disse madonna figurer Tove. I starten brød jeg mig slet ikke om dem. Men nu tror jeg at have 20. Nogle af dem er rigtig gamle og har endda tre fra Rom. De betyder noget ganske særligt. Elsker når de får patina...
  Skønne afstemte billeder du viser og lykke til med din kupon:)

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlett
 4. Godt med alt som er gjort :)

  Det eneste jeg stryker for tiden er perlebrettene til ungene. Stryking ellers er en ikke eksisterende ting her i huset.

  SvarSlett
 5. Hi hi- du kan få et litt trist humør til å dra på smilbåndet. Herlige du :) Ja, noen setter avtrykk og blir i hjertet for alltid.

  Signe arbeidet :)

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)