torsdag 4. februar 2016

Historien om speilet som fikk bart...


...ja for hva gjør man ikke,når man er litt sånn små-tussete og bare vil,vil,vil få Blodbeger-frøene sine til å spire!
Da gjør man det som må til nemlig!
Like dyktig som jeg i desse dager er til å overhøre Raffens endeløse syting dagen lang i desperasjon over en viss Talisa som har løpetid og han ikke får slippe til,har jeg blitt til å overse skjemmende ledninger som måtte til for en meget god sak!
Heldigvis vet man at begge deler er midlertidige!
Så da får man heller leve med ledningen på tvers over speilet,tvinnet i lampettene...og står man foran speilet er det ikkke bare speilet som har bart men jeg også!
Man får bare se humoren i det ;)


Ihvertfall når det faktisk spirer og gror!
I fjor var det ikke et eneste livstegn i frøene jeg kjøpte...i år plantet jeg selvhøstet og etter gode råd på diverse hagegrupper på FB sådde jeg i torvbriketter.Gulvvarmen ble satt opp,og en ekstra lampe ble hentet for mer lys ... derav ledningen!
Og vips - det var visst akkurat det som skulle til!


Så til tross for flott vintervær ute har nå badet blitt en vårlig liten oase!Ved siden av doen ligger vårblad med deilige bilder til inspirasjon,og på innsiden av skapdøren er blomstrer rosene!


Og i torvbrikettene spretter det saaaaakte opp spire etter spire!Det tok bare 7 dager før de begynte å titte frem ,og nå er det stadig nye på gang! Det er faktisk liv i hver eneste brikett,og det er jeg veldig veldig sikker på for det er ikke rent lite jeg har sittet og studert,og håpt på en spire eller to.Men nå har jeg nesten for mange hihi - for et luksusproblem.
Så gjenstår det å se om veien videre går like bra,de er så skjøre enda og når de skal prikles blir det nok litt svinn,men ender jeg opp med en plante eller tre så er jeg strålende fornøyd...

...vel verdt en midlertidig bart ;)Forresten så går jeg og grubler på om jeg skal male baderomsinnredningen hvt - jaja innredning og innredning fru Blom,- det gjelder servantskapet da.Synes kanskje det brun er litt tungt...men løsningen på hva og hvordan har enda ikke helt kommet på plass oppi knolten min.Speilet har jeg også lyst til å klæsje på en ekstra pyntekant,det er litt i enkleste laget synes jeg.
Jaja,noe skal man da tross alt gruble på!


3 kommentarer:

 1. Så gøy når det spirer og gror
  har kjøpt meg noen frø jeg også
  men har ikkje sådd dei enda....
  nydelig skap
  uansett hva du gjør med det
  er jeg sikker på det blir flott
  bra du er på bloggen igjen
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. Så er der snart forår kære Tove:) Når først der kommer små spirer er det næsten ikke til at vente. Man kigger på dem daglig og kan se dem gro...
  I år er jeg meget langt bag ud med at så. Så måske bliver tingene bare købt i år:)

  Rigtig fantastisk fredag
  Charlotte

  SvarSlett
 3. Så morsomt å være igang med "våronna" alt.Er ikke helt sikker på hva slags blomst Blodbeger er, men jeg får google det etterpå. Du får noen ser det ut til i alle fall.Tenk så herlig når tida kommer at de skal plantes ut!
  Alltid koselig å lese her på bloggen din.Ha en fin dag!
  Anne-Mari

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)