torsdag 25. februar 2016

Frem med kreativiteten....


...for nå er det vinterferie!!! Og vi hadde sett frem til masse påfunn utendørs,og kanskje noen innendørs.Men været har liksom ikke vært på ungenes side denne vinterferien!!! 


Både Martine og Linus går på håndballskole fra 9-12,men enda er det mye igjen av dagen.Linus kunne nok sikkert gjerne brukt resten av den på å spille på nettet og skype,og hun andre trulta kunne nok levd seg langt inni serieverdenen på Netflix like lenge!


 Men mamma´n er selvfølgelig ikke enig med det,og har vridd hjernen sin daglig for å finne på ting.Visst kunne vi vært ute til tross for særdeles ufjølgt sørpeslapsevær,men i tillegg har Linus Severs Sykdom (hælsenefestebetennelse)og vansker å gå på foten - så sånn sett ikke ideeltt å være på håndballskolen men hvem kunne vel ane at han skulle begynne med slikt tull da vi meldte han på.Han får sette seg ned litt innimellom har jeg sagt og det går visst på et vis. Så derfor har vi enda en grunn for å ikke bevege oss utenfor husveggene,dessverre.Skulle så gjerne tatt dem med både til fjells og til skogs,og funnet på mye kjekt men det får vi gjøre en annen gang. I forgårs hadde vi bake-dag til stor begeistring...Linus var ekstra kry siden gulrotmuffinsene han lagde helt klart gikk av med seieren som beste bakst denne dagen.Han har allerede lagt planer for bursdagen i November - da skal han visstnok lage dem igjen! I går hadde vi loftsdag...loftet er overfylt av leker og klær,og å påstå at det er systematisk og ryddig der oppe er en særdeles stor overdrivelse.Men det hadde vi tenkt å få gjort noe med,så opp klatret vi og mens ungene synes det var veldig kjekke gjensyn med gamle leker begynte jeg å sortere...mengder av klær og gamle duker havnet rett i peisen,klær skal leveres til Frelsesarméen og en og annen tingen har vi lagt ut for salg.EN dråpe i havet der oppe,men en god begynnelse ihvertfall så nå er det bare å fortsette det gode arbeidet!!!! I dag får jeg vel slå til med en hinderløype når de kommer hjem....lage stasjoner rundt om med alskens rare aktiviteter og oppgaver!Det blir nok gøy tipper jeg,så det er bare å komme seg i gang for denne kjerringa og pønske ut hva de skal gjøre...

...hjernevridning next ;)9 kommentarer:

 1. Så herlige bilder da! Her skal vi akkurat til å lage vafler. Noe må vi gjøre,men det blir ut en tur senere. for her er det sol & fint vintervær.
  Ha en fin dag
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Herlige glade bilder av de skjønne barna dine, Tove! Kjempegøy å være på kjøkkenet og bake sammen, det blir ekstra sosialt samtidig som barna lærer. Håper dere har like fint i vinterferien som vi har her. Jeg husker du skrev på bloggen at du ser på Fixer Upper, det gjør jeg også. Jeg har sett den på TV2 livstil, dessverre så gikk siste episode for noen uker siden. Jeg skrev til TV2 og de skal sende ny sesong YES!!! Du vet sikkert dette fra før, men legger ved en link hvor du kan se episoder (med reklame)gratis på internet:
  http://www.hgtv.com/shows/fixer-upper/episodes/200 Elsker det programmet. Regner med du ser på Rehab Adiddict (samme kanal) også..hehe...bare gamle hus som blir pusset opp:)
  Ha en fin dag og en flott helg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Ej hvor det ser ud til i hygger jer Tove:)
  Godt at kunne lave noget sammen i ferien.
  Jeg burde også gå på loftet og sortere. For gemmer alt efter børnene. De plejer at sige at der er en 20 fods container til hver af dem. Så måske noget af det skulle gives videre:)

  Fortsat dejlig ferie
  Charlotte

  SvarSlett
 4. Så gøy dere har det<3
  bra med litt ferie innimellom
  kos dere masse
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 5. My dearest Tove, It is so wonderful to see your beautiful children having fun in the kitchen!!! What darlings they are! My grandchildren are the same about the technology and the Netflix as well. They would be on them all day if their parents so would allow :))
  sending hugs....

  SvarSlett
 6. My dearest Tove, It is so wonderful to see your beautiful children having fun in the kitchen!!! What darlings they are! My grandchildren are the same about the technology and the Netflix as well. They would be on them all day if their parents so would allow :))
  sending hugs....

  SvarSlett
 7. Så flotte unger du har :) Så spennende med loftsrydding for alle sammen- stas :)

  God helg og ser ut som det var en fin vinterferie

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 8. Så fine bilder, og så store de har blitt.
  Flinke mammaen som finner på så masse gøyt.

  God helg til deg og dine!!

  SvarSlett
 9. Så mye godt dere har bakt! Det ser ut til at du er flink til å sysselsette barna dine.Fint å gjøre noe isammen i disse digitaltider!
  Anne-Mari

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)