søndag 14. februar 2016

Blomster...


...til å dåne av! Ikke bare fordi de er heeelt nydelig skjønne,men fordi de faktisk kom i fra Gubben.Det må være minst ti år siden sist jeg fikk blomster fra han!!!!Sikkert 12 år også!!!!
Men - det skal nå sies at han en gang eller kanskje to har spurt om jeg vil ha blomster med han??
Da har jeg svart nei.Blank løgn selvsagt - klart jeg vil ha blomster med han.Men det må jo gjøres på rette måten da....ikke spørre meg først for da forsvinner jo alt som kan ligne på både overraskelsesmoment og romantikk!Ikke enkel denne kjerringa her,- stakkars fyr som må bo sammen med meg!
Men i går når vi var avsted og skulle kjøpe litt småtteri fikk han det for seg at han skulle kjøpe blomster.Dån!Men å finne noe som gikk gjennom sensuren var ikke enkelt (slik som det er med det meste annet her i heimen hihi)!På siste forsøk fant jeg denne nydelige buketten med stornelliker og Cymbidium-orkidé og da ble jeg fornøyd!Deler blomstene med alle fine mamma´er i dag og 

Gratulerer med morsdagen

og jammen er det ikke Valentines også!
Tør vi håpe på noe romantikk utover dagen?
La oss krysse fingrene ;)


2 kommentarer:

  1. I am so happy to read that you have received this beautiful orchid from your dear husband Tove!!! I think I would fall over if I received flowers from mine. You have taken the loveliest photos of them. SO BEAUTIFUL!!!
    sending hugs...

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)