søndag 10. januar 2016

En Tv-anbefaling...


...liker du som meg,interiør,hus og hjem og hage program på tv?
(Liker er vel egentlig mildt sagt i mitt tilfelle,jeg er helt gal etter sådanne skal helt sant sies ;)
Nå har jeg funnet meg et par snadder program til,og da er jeg ikke verre på det enn at jeg tipser videre.Vi har Canal Digital (tror jeg) og med den følger tjenesten Go.Der kan man se alle tv program i uken som har vært,og dere kan tro det er en viss kjerring som benytter seg av den muligheten!American Pickers har lenge vært en favoritt men nå tror jeg jaggu jeg har sett alle episodene! Elsker Frank og Mike altså!!! Skjulte skatter er en engelsk variant med samme formål...vi får bli med rundt på skattejakt og glad er jeg!
Nå har jeg funnet et program som leter etter en litt annen type skatter...nemlig hus som er omtrent falleferdige,ihvertfall ni-triste og med behov for hjelp.Slike som jeg ofte blør i hjertet for og tenker at de skulle vært gjort noe med!Joanna og Chip i Fixer*Upper ser uante muligheter og hjelper kjøperne med magiske forandringer,inne som ute!Oh yeah,jeg er helt med kan dere tro!
Forvandlingene er fantastiske,inne som ute! 
Spesielt legger jeg merke til detaljer som at Joanna er så flink å bruke gammelt bygningsmateriell og detaljer på kreative måter i stedet for at det går til donders! Se på bordet på første bilder....merker at jeg har lyst å prøve å lage meg noen lignende!fixer*upper


Og da Joanna kom dragende med desse fantastiske vindusskoddene var det bare hakket før jeg datt ned av sofaen!!!! Noe så fantastisk!Skulle ønske det fantes slike ting å få tak i heromkring,men det er nok ikke et helt typisk element fra husene på Sunnmøre må det vel sies - desto mer frister de jo selvfølgelig !!!!
Joanna og Chip befinner seg i Waco,Texas og der er det visst litt av hvert å finne for den som har øye for sånt!


Og skulle man tilfeldigvis havne på samme sted som dem en eller annen gang i fremtiden har de både butikk og overnatting å by på.Les mer her !Og for meg som slett ikke har noen Texas tur i sikte så skal jeg kose meg videre med dette herlige paret som i tillegg til fantastiske forvandlinger også byr på seg selv og familien sin!
Så når man både får idéer og blir inspirert og i tillegg siden og smiler og ler av og paret så er det vel ikke noe å lure på...skru på tv´n folkens :)


(Husfikserne på norsk !)6 kommentarer:

 1. Oh YES! Denne serien digger jeg også :-D

  SvarSlett
 2. Har sagt det før- skulle hatt flere hus og full konto så var det bare å boltre seg :) herlige bilder.

  Ha en fin uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 3. Ååååå, det bordet var fantastisk. Soverommet også, nyyydelig. Skulle hatt kloa i de skoddene.
  Klem

  SvarSlett
 4. Åh hvor ser det bare vældig fornøjet ud Tove. Lige et program for mig. Men tror jeg desværre ikke vi kan tage. Eller jeg er helt sikker:(
  Du må lige lave nogle opdateringer her inde, så jeg kan følge med...

  Rigtig skøn aften
  Charlotte

  SvarSlett
 5. Sånt liker vi vettu fra søppel til nydelige skatter <3
  Regner med det blir noen kreative sprell fra deg dette året ;)
  Gleder meg til lysere dager, så herlig å få et heeelt nytt år, må det bli masse god helse for oss begge <3 <3

  Klem Bente-mor

  Ha en

  SvarSlett
 6. Your blog is amazing.
  Nice greetings from austria your new follower
  Kuni

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)