mandag 18. januar 2016

En dårlig start......nå er jeg så sint at jeg bare må få utløp for det!I dag ble det nemlig en dårlig start på dagen!Naboen ringte og fortalte at konen hadde kjørt ned postkassestativet vårt! Jeg sa at uhell kunne skje med oss alle men det var nå irriterende likevel....er så glad i postkassestativet som min flinke pappa laget etter bestilling fra meg.Så da har man lov å bli lei seg om det blir ødelagt.
Det tror jeg ikke helt han skjønte,og ikke kom der noen beklagelse heller...det er jo noe i måten man sier ting til folk også - adde det væt meg hadde jeg beklaget så mye og tilbudt meg fortere enn svint å få fikset skaden! Han trodde visst det var bare å kjøpe nytt men det er det jo ikke,- han får fikse det iallefullefall! Postkassestativet som egentlig står langt til siden omtrent inni hekken vår var støpt godt fast med betong har fått seg en skikkelig knekk og hele betongen har kommet opp faktisk.Fatter ikke hvordan de har klart dette,må jammen hatt litt fart på glatten! Men nå skal det sies vi har verdens ekleste bakke på vinterstid,og vi pleier å si at det kan gå greit å komme seg opp men det er mye verre ned i og med at den er så bratt og svingen nede ved veien er så brå.Nettopp derfor burde man kanskje bruke knolten og sette fra seg bilen nedom de dagene det er glatt...det er ikke snakk om mange dagene i året!
Tenk da...om det hadde kommet unger på vei til skolen akkurat der nede og bilen gled??? Da er selvsagt postkassestativet mitt et mye bedre alternativ å treffe,men det beste:parker nede!!!!!
Måtte ta bilder av elendigheten,bildekvaliteten viser at her har dame som er så sint at hun står bare og skjelver og har tatt bilde med mobilen sin!Grrr....

...dette hadde hissigproppen ikke godt av!4 kommentarer:

 1. Å nei å nei!
  Skjønner GODT forbannelsen, frustrasjonen og lysten til å hyle høyt!!!
  Håper det ordner seg på den ene eller andre måten!
  Med ønske om en fortsatt! fin dag videre;)
  Klem Silje Marie

  SvarSlett
 2. Ååå så synd. Postkassestativet var jo helt nydelig. Håper dere får fikset det
  Klem

  SvarSlett
 3. Uff da- håper da at han kommer og har en fremdriftsplan på repareringen- for det må han.
  Fine stativet ditt....

  Ønsker deg fine dager og mange gleder nå :)

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 4. Å nei å nei....
  får endelig håpe
  di fikser eller gjør opp for seg
  nydelig var det

  klem Eli:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)