tirsdag 19. januar 2016

Det søteste søte...
...nå jeg sitter ved Mac´en og endelig inntar frokost etter dagens morgentur,oppfyring i ovn...mating av hunder,katter,kaniner og småfugler og til og med har jeg vært og levert en jakke som måtte skifte glidelås!Og nede ved veien har jeg måket unna snø foran det akk så skeive postkassestativet mitt,- det er ikke måte på for noen snømengder som daler ned - og jeg elsker det.Herlig med god,gammeldags vinter!!! Og uti havgapet ser jeg nye snøbyger er klar til levering av enda mere hvitt pudder der de kommer sigende!Deilig å få gjort unna alt tidlig og kose seg inne etter en så frisk start på dagen!Men nå var jeg sulten altså!Og skjebnen ville det visst slik at jeg skulle komme over en link til dette huset da jeg sjekket Facebook,og dere som kjenner meg vet at akkurat sånne hus er jeg totalt forelsket i - i grunn og bunn er det  merkverdig at jeg ikke bor i et lignende faktisk !
Huset stammet fra en annonse som du kan finne her og ligger til salgs i Sverige.Passet så bra med snø på desse bildene også,men mest av alt elsker jeg jo alt det fine håndverket og de snirklete,forseggjorte detaljene!Og det er ikke veldig vanskelig å forestille seg hvor vakkert det må være om sommeren også - jeg blir fjern i blikket ved tanken merker jeg  - *drømme,drømme*

Drømmen om en sveitservilla

Dette var vel det søteste søte av et hus,måtte jo bare dele!


13 kommentarer:

 1. Supersweet! I don't like everything of the interior, but the house itself is really beautiful.

  Birgit

  SvarSlett
 2. ja, det var et drømmehus! Aldeles nydelig både ute og inne. Prisen var litt stiv, men i ett av de dyreste områdene i Stockholm er det vel sånn. Heldigvis er det gratis å nyte de vakre bildene og drømme.
  Ha en fortsatt fin dag, du slapper vel av litt også?
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Åh så smukt Tove, så smukt jeg falder i svimer over huset helt fantastisk....
  Hvor er det skønt at du nyder sneen så meget, her er jeg ved at gå i hi over vores sne. Det er altså bare slet ikke mig når vi når januar....

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlett
 4. Nydeleg hus! Eg har lagra det på pinterest - i tilfelle eg ein dag kan bygge draumehuset ;-) Høyrest ut som du har hatt ein fin start på dagen- slik håper eg at min fridag på torsdag skal bli også :-)

  SvarSlett
 5. Å dåne klask i gulvet
  for en drømm
  jeg må inn å titte mer
  kos deg med snøen
  enig endelig ordentlig vinter
  takk for du delte
  skjønne Tove-mor
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 6. FOR et nydelig sted, huset, hagen - ALT!
  Så trist med postkasse stativet deres, skjønner GODT at du ble både lei og irritert. Håper naboen får fikset dette snart. Ha en god dag søte deg :-)
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 7. Sukk og stønn .... SÅ nydelig !
  Huff og huff så leit med postkassestativet ...
  Fineste stativet jeg har sett ..
  Håper det ordner seg men jammen skjønner jeg frustrasjonen. ..

  Vinter og snø kan jo være greit for de som liker det ...
  Jeg lengter etter varmere dager og vår !
  Kos deg videre , jammen har du vært driftig i dag !!!!
  Klem Anne

  SvarSlett
 8. Takk for at du delte bilder av det nydelige huset! Ja, rart at ikke du bor i et sånn :)

  SvarSlett
 9. Vanvittig flott, har alltid syntes at sveitserhus er det ultimate ønskehjem....... Bestemorshjemmet var det, det er vel det nærmeste jeg kommer.....
  Man kan jo alltids drømme.
  Ha en flott torsdag!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 10. Jeg kan godt forstå at det lige er din stil
  - for du har en god stil,
  og dette huset var jo så fint.
  I din profil så jeg at du bor et godt stykke fra Arendal.
  Det var en skam, ville så gerne have besøgt dig.
  Kansje du istedet ville sende mig nogen billeder af dit dejlige hjem, sådan som det er nu. I dit eget tempo selvfølgelig??? Du har jo så fint et hjem. Men overskuddet skal også være til det!
  Vi får snakkes ved.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 11. Et praktfullt hus!! Et drømmehus for mange av oss dette her:) Jeg leste lengre ned om de interiørprogrammene du følger med på tv. Fixer Upper har vi på tv2 livstil, det er flere der som er fine å følge. Har du sett "Hekta på oppusssing"? Hvis ikke så sjekk det, Nicole Curtis er dyktig med gamle hus. Ellers er Bygglov på svensk tv4 på tirsdager kl.20.00 kjempebra! Jeg får med meg alt av interiør og oppussings programmer..heheh....Ha en fortsatt fin søndag!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)