søndag 13. desember 2015

Da er det jammen håp...


...for at det kan bli julekort i år også!
Kjerringa her har ventet og ventet,og jaggu ventet enda mer på at været skal bli såpass at man i det minste kan ha dagslys og dermed fotolys.Men det har sett svart ut,i det uendelige!Snøen hun håpte på var ihvertfall ikke tenkt å komme,så da måtte det bli inne-bilder!
Årets juletre kom i hus,og tanken var at ho mor skulle knipse de håpefulle mens de pyntet trær!Men så plutselig leste hun noe helt utrolig på fremsiden av VG: det skulle komme snø i helgen noen steder i landet!Kunne det være håp?????
Lørdag kom det ingenting hverken snø eller det andre som vi har blitt så vant til,men jeg håpte at når jeg stod opp i dag skulle det være hvitt ute.Men neida.Ikke snakk om.Før sånn litt ut på dagen for da kom det pittelitt,akkurat nok til at det ble et tynt dekke på bakken.Da var det å sette "himmel og jord" i bevegelse og hive seg rundt: "Onga,kom igjen,no skal vi ta bilder!!!"
Begeistringen var til å ta og føle på...not ;)


Før stort og smått hadde fått på seg passende bekledning og rekvisitter var stappet i bilen hadde snøen forsvunnet like fort,men nå var det bare å svelge den kamelen og ta snøfrie vinterbilder.Litt trist,men sånn er nå en gang virkeligheten!
Det ble ihvertfall ikke mye glid på sleden vi hadde drakset med oss!


Ungene ble formanet med hvor lurt det var å være samarbeidsvillige og smile og gjøre som fotografen sa (meg altså) så skulle dette gå fort og smertefritt!Det begynte bra.......men det tok ikke lange stunden for sure miner og hakkende tenner dukket opp!Ikke nok med det,- siden vi tok bilder på Devoldfabrikken som i tillegg hadde søndagsåpent så måtte vi knipse innimellom folkemengden!Det var ikke fritt for at det ble litt stirring på rare oss men det fikk nå så være.Nå skulle det bli bilder!!!!


Finn fem feil ;) Så her er det da,råmaterialet.I utgangspunktet fine farger,fine omgivelser...men litt uklare bilder,litt varierende ansiktsuttrykk.
Men det skal nok bli etkvart ut av dette likevel tenker jeg..nå er det vel omtrentlig siste mulighet før jul om man ikke skal gjøre som et år før...sende nyttårskort,høhø! 
 Synes det var koslig å bruke de fine klærne mormor RIgmor har strikket,- sist denne nydelige Nancykoften Martine fikk i burdagsgave, og Linus´en under i festlig strikkegenser som egentlig begynner å bli litt liten.Det gjør bunadene også,men pytt pytt!
Godt med alt som er gjort,og så langt alt vel!Nå er det bare resten av stresset som gjenstår!
Tenke seg til at jeg klarte å få en strekk/et hekseskudd eller hva man enn skal kalle det i siden på ryggen på et merksnodig vis på Fredagen og har vært handicappet siden!Grusomt vondt,og det kommer stadig stønning og oj´ing fra meg!Verst var det to første dagene når jeg ikke engang klarte å tørke meg en viss plass når jeg hadde vært på dossen! Huffa!Litt problematisk kan man si ;)
Gubben lurte på om det var verre enn en fødsel,og det skal sies,det var bortimot samme elendigheten!!!!
Men skakk,skeiv og stiv karret jeg meg likevel inni bilen til Gubben - riktignok som passasjer - og dro på shopping i dag! Julegaver som hadde mulighet til å snikes med i bilen nedover landet måtte handles inn,så kunne en gnien Sunnmøring spare seg noen kroner i frakt
("noen og noen",- å sende med Posten har blitt svindyrt!!!!)

Skal se det blir jul i år også ;)1 kommentar:

  1. Hejsa Tove Her må jeg virkelig komplimentere dig. Sikke dog nogle fantastiske billeder af nogle fantastisk børn......
    Virkelig et smukt sted at tage foto.
    Rigtig fantastisk dag

    Charlotte

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)