tirsdag 17. november 2015

Kan det stemme....


...har jeg virkelig fått opp julegardinene på kjøkkenet allerede? Må liksom gnike meg ekstra godt i øynene for dette er helt ulikt mine synspunkt på når man skal begynne å pynte til jul - dette strider helt i mot mine vaner!Men så ble det jo bare sånn....syntes pastellene måtte få ta en pause,og nå når vi var såpass nærme julen så var det liksom ikke mye vits i  henge opp ander gardiner,så jeg klasket til! Og det verste/beste av alt - det er herlig :)


Det blir alltid like koslig med litt julerødt,og i år skal det nytes noe uker før jul i stedet for noen uker etter jul!Godt med alt som er gjort og på plass!!Enda skal det jo pyntes mye mer men dette var en god begynnelse :)


Bestemors gamle hjulvisp har fått seg en knagg...heldigvis har jeg kjøkkenmaskinen til baksten for noe annet har jeg ikke hender til.


På bordet ligger enda en litt sommerlig duk,men jeg syntes det lyserøderosaaktige mønsteret gikk så fint til det røde så den skal få ligge litt til...godt vite,kanskje hele julen? 
De skjønne Mailegnissene kan vel ikke ligge på loftet å gjemme seg hele året nesten,så nå fikk de komme ned og vise seg frem,så får ihvertfall jeg et smil hver gang jeg ser på dem!
Slike kan man vel ikke få nok av!!


Øynene på ungene kommer vel til å sprette ut når de ser at kalendernissene har kommet opp også...jeg har til og med så smått begynt å kjøpe gaver - så nå skal jeg pakke de inn og henge de på nissene for å sitte og pakke inn 24 x 2 pakker siste dagen i November er ikke for denne kroppen laget! Litt etter litt metoden må nok en gang bedrives...


...og sånn går no dagan´


2 kommentarer:

 1. Ingen jul uten litt rødt ♥
  Her har ikke gardinene kommet opp enda, men er enig i at det er godt med alt som er gjort.
  Deilig å kunne nyte juletida når den faktisk er her og ikke til langt ut i januar :)
  Her gledes det til julepynten skal fram. Jammen ikke lenge til 1.søndag i advent nå :)

  SvarSlett
 2. Sødeste Tove.
  Sikke smukt du har fået pyntet op. Det er rigtig gammel og hyggelig jul.
  Er helt solgt over dine billeder. De skaber en fantastisk stemning.

  Rigtig fantastisk dag
  Charlotte

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)