mandag 12. oktober 2015

Verst for mamma´n...
 ....det er nemlig ikke så greit å være mamma når barna begynner å flakse.I dag tiiiidlig reiste Martine på leirskole sammen med hele 7.klasse trinnet til Hauglandssenteret ca en time fra Førde. Trulta har nettopp ringt og det hørtes ut som hun var helt i hundre,så der er alt bare velstand og moro og det stod til!Og det gleder jeg meg over må vite.Men jeg synes nå likevel det er veeeldig mange dager å være vekke helt frem til Fredagskvelden jeg da,- lenge sukk :/
Får satse på at dagene går akkurat like fort som de pleier å gjøre,sånn at helt plutselig er hun tilbake i heimen hos ho mor og kan fortelle om alle spennende opplevelsene sine,små og store :)

Kos deg snuppa vår!3 kommentarer:

 1. Kjempefine høstbilder av skjønn hund og datter! Utrolig flotte bilder i forrige innlegg...herlige farger! Ha en fin uke, Tove!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Kjempefine høstbilder av skjønn hund og datter! Utrolig flotte bilder i forrige innlegg...herlige farger! Ha en fin uke, Tove!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Sikke dog en yndig datter du har. Så fantastiske billeder.
  Er sikker på hun hygger sig på turen. Det er altid værst for os! De oplever så meget og for dem går tiden så usandsynligt stærkt.
  Min datter kom hjem i nat efter en 8 dages lang tur. Så det bliver dejligt når hun vågner og vi kan hygge over morgen bordet.

  Rigtig dejlig weekend

  Charlotte

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)