torsdag 29. oktober 2015

Nettopp derfor....


...et favorittmerke gjennom maaaange år nå er Jeanne D´Arc Living.
De leverer "snop" i alle slags former,-ting og tang,møbler,bøker,klær,maling...ja til og med fliser nå :)


Så når jeg studerte litt nyheter og såntslags på hjemmesiden deres så bare smilte jeg godt og tenkte at de leverer nok en gang.Trofaste til stilen heldigvis,i motsetning til mange andre merker som skuffer ihvertfall meg med sine nymotens styggedommer.Jaja,det er vel egentlig jeg som er gammeldags og umoderne da skal vel sant sies ;)
Husker jeg skulle kjøpe det deilige bladet deres en gang i en interiørbutikk,den gangen de solgte bladene der - da fikk jeg beskjed om at de hadde sluttet å selge det for det var opp igjen det samme hele tiden.Hallo!!!!! Det er jo nettopp derfor jeg kjøper det!


Og når det gjelder produktene,kunne jeg kjøpt nesten alt ! 
Men det er ikke bare lyst til å kjøpe man får når man ser JDAL tingene,for meg gir de masse inspirasjon til å lage ting selv.Mye av det de selger er jo faktisk håndlaget.
Så når fingrene mine er ok en dag (drømme drømme) så skal jeg jammen lage meg slike hattebokser.Og jeg skal jammen prøve å lage meg englevinger også :)


 Denne skjønnheten av en lysestake må nok kjøpes,jeg vet akkurat hvor den hadde vært heeeeelt perfekt :)Og for noen nydelige fliser de har begynt å selge.Jeg har alltid elsket slike,og funderer stadig på hvor jeg skal klare å snike inn noen eksemplar!


Noe skal man da gruble på ;)
3 kommentarer:

 1. I love JDRL to. Their magazine and books give me hours of inspiration. So glad that you shared this. Have a great day. Jo

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder fra JDRL. Jeg må ha det jeg også. Masse inspirasjon og drømmesegvekkbilder.
  Klem

  SvarSlett
 3. Smukke smukke billeder <3
  Håber du snart kan komme igang med dine æsker og vinger.
  Vil nyde at se dit resultat:)
  Rigtig skøn weekend

  Charlotte

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)