søndag 11. oktober 2015

Det er liv i meg enda...


....men for noen dager det har vært den siste tiden!
Som resultat er stakkars bloggen er en av de lidende,kan ihvertfall ikke påstå det har vært mye liv i den i det siste!Men det har vært en kombinasjon av travle tider (høstferie/vedkløyving/vinterhagebygging/ekstremt svie i ansiktet/dårlige fingre/selskapsforberedelser)

Høstferie er travelt det,for det skal finnes på ting og tang og så er det ikke alltid like lett heller grunnet den ømtålige tullete huden min...været har jo vært kanon men jeg har nå problemer med å være ute bare det er dagslys nå,kjedelig og trassig!!!!!
Men vi har kost oss lell,sammen med søskenbarna fra Bergen som har bodd hos mine foreldre...og litt her :)
Og innimellom alt så har jeg altså forberedt til Gullbryllup.
Våre flotte foreldre hadde nemlig ikke tenkt å feire at de hadde vært gift i femti år,men da tok vi barna tak i nettopp den saken og overrasket dem i går med et stort selskap med masse slekt fra både nært og fjernt,veldig koslig!
Tror ikke de ble så altfor sinte,men faktisk satte pris på det!
Uansett...det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse - kan ikke annet enn anbefale lignende "fantestreker" til alle andre ;)


Og om fingrene mine var såre fra før skal jeg ihvertfall love at det er skralt stelt etter at det har blitt laget diverse blomsterdekorasjoner .....kransen var på bordet til hovedpersonene!


Martine og søskenbarn Marie var kjempeflinke å hjelpe til og koste seg sammen med meg en hel dag med å lage til diverse "rariteter"!
Siden vi feiret i leide lokaler på bygdas Skytterhus som ligger ved foten av fjellet,er sennepsgult og forøvrig omringet av flotte høstfarger måtte det bli høstfarger i blomstrene også!
Dvs...blomstrer er vel noe overdrevent - denne kjerringa har den siste tiden utvidet sortimentet på grøfteplukkingen sin.
Jeg pleier nemlig ofte å plukke med meg litt løvetann til kaninene når jeg er ute og går,plukker litt oppi en bæsjepose og knyter den på meg et eller annet sted.Men nå har bæsjeposene blitt fylt med nyper,mose,kastanjer,kongler,rognebær og alskens "ugress"
- for en fantastisk tid å feire noe på høsten er,naturen byr jo på så mye fint man kan bruke :)


Og det ble noen rariteter som ble brukt til dekorasjonene også,- zink,gamle kjeler,fuglebur...ja har var det snakk om å ta det man kunne finne i samme fargeskala :)
Det ble ihvertfall ikke noen alminnelige festbord!
Telysene var oppi farmors gamle sandkakeformer :)


Her er et lite utvalg av det som ble laget,de fine hjertene var det jentene som sørget for,- det vises ikke så godt på bildet men de bandt sammen materialene på kryss og tvers med gulltråd....det var jo tross alt gullbryllup!Flinke trulter!


I dag har det vært dagen derpå og forholdsvis sløvt kan man vel trygt si , men måtte i det minste tømme bilen.Så nå ser det nesten ut som en blomsterbutikk ved inngangen min!Selv om jeg er mer glad i pasteller så må man jo bare elske de flotte høstfargene!
Sommerfugler i hopetall har surret bådre rundt hodet og til og med opp på hodet mitt og kost seg i det strålende været!For en fantastisk høstdag!4 kommentarer:

 1. Kæreste Tove.
  Sikke dog en blomsterbutik du har fået lavet. Så flotte ting. Du er virkelig dygtig:)
  Syntes de små hyben knopper er umådelig smukke i potten.
  Sikke et stort hjerte du har at lave en sådan smuk fest. Det er alle besværlighederne vær. Jeg har prøvet det til mine forældres 60 års fødselsdag. Det er simpelthen så god en oplevelse.
  Alle er i højt humør og spændte på hovedpersonernes reaktion:)

  Håber du får tid til lidt afslapning nu:)
  Rigtig skøn dag

  Charlotte

  SvarSlett
 2. Ja.du har virkelig hatt fullt opp. Men så koselig å lage istand en sånn fest! Jag syntes dekorasjonene du/dere har laget er helt nydelige.Er jo helt perfekt nå på høsten.
  Ønsker degen riktig fin dag!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Den festen og overraskelsesmannen det var kjærlighet- så koselig det høres ut :) Der ble det nye gode minner til å spare i hjertet på mange av dere. Skjønner du har hatt det hektisk og en ekstra stress faktor det med huden din.
  Vakre dekorasjoner og bilder. Tar av meg hatten for deg og alt du får til :)

  Ønsker deg fine dager Tove og at du kan sette deg selv litt i førstesete en stund.

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 4. Så herlig med den festen, og all den lekre pynten du har laget, å ja, sånt tar på, men så gøy!
  For noen lekre vinduer og dører, kaller det glassveranda jeg, har selv et lite håp om å få en om en stund, hvis møndighedane vil..........
  Blir gøy å se deres lekre sak.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)