onsdag 23. september 2015

Mutters alene....


...Gubben er såkalt forretningsreisende.En betegnelse vi bruker om han med et glimt i øyet,- det høres jo veeeldig important ut da men virkeligheten er vel så som så!
For eksempel innebærer det en og annen overnatting på hotel.Lange,kjedelige kvelder?Mutters alene!Men bra er det ihvertfall at det finnes ipad´er og sånt slags.Så da kan han jo kose seg med den...og for eksempel titte innom bloggen til kjerringa.Og da skjønner han fort at når katten er borte danser musene på bordet!


Musene det er selvsagt jeg og kidsa.Som kan lage oss middager den karen ikke engang kan smake på.Spaghetti...en særdeles normal og ikke minst populær middag - den kommer bare på bordet når den karen er ute og farter,Lasagne likeså.Så det blir nesten fest når han er vekke - no offence altså darling ;)


Og feststemte måltider krever feststemte bord.
Det er liksom ikke måte på!
Håper den hotelovernattende ikke ble misunnelig nå?
Om man snur det på hodet,kan det jo hende jeg ble misunnelig på han som kan gå til fiks ferdig dekket bord på hotel?


Uansett prøver kjerringa her å gjøre det beste ut av det her på "Moms Hotel" - slike bord kunne nok kanskje møtt Gubben min også om vi visste når på dagen eller kvelden han kom hjem på daglig basis,men det er en eeevig gjettekonkurranse og like spennende hver dag det!!!


Til helgen kanskje?

Er det ikke det de sier på reklamen,hihi!
Da kan det hende du kan få både fint lekkert bord og mus;)

4 kommentarer:

 1. Nydelige Bilder, herlig med litt alene tid!

  SvarSlett
 2. Hi hi :) Nå fikk jeg lyst på lasagne. Det er jo så godt- hvordan kan jeg ha glemt det. Nydelig bord - du er så flink til å gjøre det vakkert.
  Finn drar til Tyskland på jobb i en uke nå i oktober og han pleier ikke det, så jeg gleder meg allerede til han kommer hjem. Håper wifi en fungerer bra på hotellet så jeg kan se han på face :)
  Det er jo godt med egentid da.

  Ønsker deg en herlig dag Tove :)

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 3. Smukke smukke billeder. Se hvad alene tid kan gøre. Det er så fantastisk og sikke en smuk sammen sætning. Din kande med de hvide blomster er simpelthen gude smuk. Så fantastisk.
  Rigtig god dag til dig og dine

  Charlotte

  SvarSlett
 4. ❤❤❤Herlig min venn! Må smile.... Du altså! Love You ❤Nydeligste bord og blomster❤❤

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)