fredag 21. august 2015

Tørketrommel i feriemodus...


...tenker husets tørketrommel er strålende fornøyd med en skikkelig sløve-periode for tiden,- vaskemaskinen derimot har det gående omtrentlig kontinuerlig og begynner vel snart å bli stresset! Handduker,bikinier,picnic-tepper og badebukser er gjengangere ;) Men det er vel et bra tegn,og slett ikke slike ting vi har fått vaske for mye av tidligere i år så nå er det bare bra svømmeferdighetene blir testet!


Når temperaturen er som den er,solen skinner og vinden blåser en helt akkurat passelig tørkevind ja da taes gammeldags tørke-metoder i bruk!Nå venter jeg bare på at fingrene mine skal gro til på fingertuppene enda litt til,slik jeg får laget meg enda et gammeldags tørkestativ - ikke vet jeg om jeg har vært vaskekjerring i tidligere liv eller hur,- jeg elsker ihvertfall tørkestativ!
Forhåpentligvis får dere se snart :)


Duften er noe helt for seg selv av vask som har blitt tørket ute,jammen tror jeg  det er...

...lukten av sommer :)


8 kommentarer:

 1. I do love the smell of clothes off the line dear Tove! It was a good summer for it in May, June and July, but now the air is full of smoke from the wildfires in the west, so now it's back to the dryer for me.
  I love your photos of your beautiful towels, they are so, so pretty my dear!
  hugs...

  SvarSlett
 2. Tack för din kommentar hos mig så jag kunde hitta hit till dig. Vilken romantisk ställning, det luktar så gott med tvätt som hängt ute. Jag satte på en maskin och hängde ut så fort jag kom hem från jobbet:)
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  SvarSlett
 3. Elsker du lukten av tøyskyllemiddel også ? for det gjør jeg- må lukte på flaska jeg altså og helle opp i en god dose i maskina :)
  Det er jo vidunderlig herlig å tørke tøy ute når det er slikt vær som det er nå. Gammeldagse tørkestativ er både vakre og veldig praktiske. Savner mitt men her har vi ikke plass til et slikt. Men kan jo være at jeg kommer på noe :)

  Ønsker deg en herlig helg

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 4. Så yndigt det du har lavet og det smukke blomstrende stof. Dejlig fortælling. Er helt vild med dit tørre stativ. Giver inspiration til også at prøve på sådan et. Meget meget flot.
  Rigtig skøn lørdag
  Charlotte (Hos Villa Fryd)

  SvarSlett
 5. herlige bilder
  ja nå leiter jeg nesten etter
  klesvask..
  bare nesten;)
  par dager til nå med sol
  det må vi nyyyte Tove-mor
  klemmer i fleng fra Eli-peli:)

  SvarSlett
 6. Nostalgisk klestørking med andre ord - jeg får i alle fall skikkelig lyst på et sånt gammaldags tørkestativ! Vi er akkurat ferdig med å pusse opp vaskerommet, så etter noen måneder uten vaskemaskin går vaskeriet for fullt her om dagen! Jeg har fått æren av å eie min første tørketrommel - og Guri malla for en lykke! Det var nesten moro å vaske klær igjen.. ;)

  Jeg vet ikke hvordan det er hos deg, men her kommer uværet, så alt av tekstiler er hurtig rasket med inn under tak! Uansett vaskevær eller ei, ha en god mandagskveld :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Så fantastisk vakkert det er hos dere, og for noen deilige sommerdager vi fikk til slutt! Skal si de valmuene dine ble flotte, skikkelig "lønn for strevet"! Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 8. Jag har en exakt likadan som jag bara har haft i sovrummet, men NU ska det få en omgång målning och sen bli torkstativ! Tusen tack för tipset!
  Önskar dig den bästa av veckor...
  Kram,
  Titti

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)