tirsdag 18. august 2015

Skygge Por Favor....


...det skal noe til å gjøre alle til lags!
Her i heimen går både Gubben og jeg rundt og den ene er mer desperat etter skygge enn den andre,hihi.Jeg av helsemessige grunner,han grunnet alderen mobber jeg!


Men altså - det er slett ikke så gale å leve livet på skyggesiden når man kan ha det slik!Finne seg en herlig krok,omgitt av de nydeligste blomster - i dette tilfelle Klematis,noe godt i koppen og et deilig blad :)


Plantet Klematisene i fjor,og de begynner å vokse oppetter allerede - guuu så fine de er!Tenk når de blir enda større - dån!
En tredje type kommer opp ved siden av her igjen!
Tror jeg har Klematis-dillen jeg!
Det blir enda flere etterhvert merker jeg - fikk øye på en hvit en tidligere i som visstnok var vintergrønn - må se om jeg finner den igjen på hagesenteret - plassen til den i hagen har jeg selvfølgelig allerede tenkt ut!


En annen Klematis litt lenger borti distriktet i hagen vår er derimot meget misfornøyd for tiden,har blitt så grå og gusten på bladene sine stakkar...lurer på om den ikke synes noe om spaden med Kugjødselskompott jeg hev på roten jeg???
Det må jeg finne ut av ihvertfall,slik den ikke går tapt!
Desse to ser ihvertfall ut til å ha det veldig bra,og jeg er.. 

...veldig fornøyd :) 


3 kommentarer:

 1. Klematis er nydelige blomster.Jeg har bare en, som jag plantet ifjor. Men det er moro at de vokser såpass mye på et år.Får finne en plass til en til, det er jo så mange fine!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Hei på deg vennen!!!
  Som vanlig er det helt herlig å komme innom på besk til deg.
  Jeg ler og smiler for meg selv!!!
  Du får meg i godt humør!!!
  Herlig plass du har laget deg i skyggen!!!!!
  Nyt sensommerdagene!!!

  Stor varm klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 3. Veldig fine klematis og så fin kaffe-plass du har her da!! Jeg ønsker meg også flere klematis og til neste år må jeg planlegge litt endring for noen av blomsterbedene mine. Ønsker deg forsatt fine sommerdager!
  Klem og smil fra Berit

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)