torsdag 13. august 2015

En eneste enslig...


...pitteliten og slapp Multe fant jeg og ungene på fjellet i fjor da vi ville prøve lykken.tydeligvis litt for sent ute!


Så med den erfaringen i bakhodet var det bare å være litt tidligere ute i år. Denne kjerringa har med lengsel og smerte tittet opp mot både sitt kjære Sula-fjell og andre fjell og hatt lyst å gå,men det skulle jammen en del til før det klaffet!Forrige måned tråkket jeg over to ganger.For en god uke siden pådro jeg meg et mega-gnagesår som jeg har slitt med og måtte til slutt gå uten sko et par dager.
Hendene har vært og er fulle av eksem,og når det enkelte dager er en utfordring bare det å holde tannkosten eller knyte skolissene,da sier det seg selv at det er i overkant utfordrende å dra til fjells med tre hunder å holde i.Kroppen er også dekt av utslett/kløe og gjør at jeg ikke bør svette!!!Svette som siler det er nemlig salt,og salt i såret...er neimen ikke godt!Det er i grunnen ikke så godt i utgangspunktet,bu-hu!Høyre-siden min Erna har plaget meg endel også,og så har vi den berømte solen.Ikke for det at den har vært fremme så mye i år,men det frister liksom ikke å gå på fjellet i piss-regn heller.Så da var det å treffe noe midt i mellom.Men det skjedde til slutt,og det var jammen helt herlig :)
Skal legge ut bilder fra fjellturen senere!


Jeg hadde sett på FB at Multer i modning var observert,så jeg hadde forhåpninger om å klare å gå på pappa´s hemmelige supermulteplukkeplass.Men oppe på toppen var i grunnen nok nok,vi skulle bare gå litt lenger borti siden hvor snøen enda låg og jeg visste at hundene kom til å´bli hoppende glade og gale!
Men underveis fikk vi øye på den ene Multen etter den andre.Jeg skulle bare plukke litt jeg og sendte ungene i forveien,men den som ble ståede med rompestompen i været og plukke det var meg.Det var j ikke ende på herligheten! O lykke :)


I fjor gjorde den eneste ene Multen null og niks utslag på vekten men i år ble det litt bevegelse,og håp om deilig,frisk Multekrem en gang i løpet av høsten.Bursdager er i kjømda!
Og etter et par dager på et stekebrett med plastfolie over i vinduet modnet de og var klare for fryseren.
Men aller først måtte de selvfølgelig kvalitetstestes...

...og ble veldig godkjent :)2 kommentarer:

 1. Så bra at det klaffet tilslutt! Og multer er jo bare kjempegodt.
  Ha en fin dag videre!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Jeg vil også ha multer!! Er dessverre ikke kjent her vi bor nå, men har i det minste en "superhemmelig" blåbærplass :-) Så leit at du plages så med helsa, høres ikke godt ut nei, men godt at du kom deg på bærtur til slutt:-)
  Klem fra Berit

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)