søndag 9. august 2015

Det var noe annet gitt...


...tenkte den gamle tisse-potten som står på badet!
Ikke for det at den blir brukt til noe annet enn å se fin ut og være et morsomt,nostalgisk innslag hos oss,men den har nok fått diverse leveranser oppi seg tidligere i livet sitt,av langt mindre appetittlig konsistens og med svært variabel duftkvalitet!


Men når hagen bugner av New Dawn roser kan det rareste bli til "vaser" og en tisse-potte likeså!Det er ikke hverdagslig med levende blomster på badet men jammen var det et herlig innslag!


Tilfeldig plassert ved siden av toalettet kan den deilige duften spre seg,og gjerne overgå andre dufter som måtte forekomme i det samme området.Og ikke minst
 - noe vakkert å hvile blikket på mens man gjør sitt ærend!


Hverdagsluksus rett og slett !


3 kommentarer:

 1. Tenker potten ble glad, ja :) Og de som besøker toalettet blir sikkert glade også, for en slik vakker bukett. Har nettopp vært på rosesalg på Plantasjen og plantet New Dawn-roser, så jeg håper på lystig blomstring neste sommer.
  Denne sommeren har jeg hatt en lang bloggpause, men nå er jeg tilbake for fullt håper jeg. Det går litt i rykk og napp med denne bloggingen :)

  SvarSlett
 2. Nydelig, som alltid!
  Håper det går bedre med deg.
  Ha en fin kveld.
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Ja, helt enig, dette er hverdagsluksus!! Veldig delikat med blandingen av roser og knopper her. Håper de holder seg slik at du får glede av dem lenge :-)
  Klem fra Berit

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)