søndag 28. juni 2015

For et slit....
...guuu så kjekt det er å se fine hus med velstelte hager og omgivelser!Og så inspirerende!Heldigvis!For de gir et lite kick når man trenger det,for man vil jo gjerne selv ha det fint rundt seg!
Og den saken jobber vi som sagt med.En jobb som tar sin tid.
Og en hel del blod,svette,tårer og en stk ødelagt kropp!


Men jammen er det kjekt også.Og se fremskrittene,om enn de er små i den store sammenhengen!For enkelte dager vet man nesten ikke hvor man skal begynne uti jungelen her....jobbene står i kø(og den køen er laaaaang må vite!!!!)


Derfor har det vært så kjekt i dag,å ha Gubben ved min side!En hel dag,kun vi to,i hagen!Det er mot normalen her i hus!Heldigvis forsvant den sterkeste solen slik jeg også kunne være der sammen med han - og han sørget samtidig for fin arbeidsmusikk og da gikk jobbene jaggu meg lettere!Slike dager sammen tar jeg gjerne flere av


Og nå når kvelden er her er man sliten,på en god måte.Bena verker verre enn verst,men følelsen av de små fremskrittene hjelper på!
Og med ungene velplassert på hytta hos mormor og morfar så kan man være amøbe med god samvittighet og bare late seg resten av kvelden!


Det gledes til vår hage egner seg på trykk og jeg kan ta fine bilder....akkurat i nåværende tilstand blir det bare noen små kroker her og der som til nød kan gå an!Men med noen flere slike økter som vi har hatt i dag så kan det jo skje...en vakker dag ;)


For inni hodet mitt er planen klinkendes klar,jeg ser helt for meg hvordan det skal bli.Og det er ganske så fint faktisk talt!For når man finner så mye fint å bli inspirert av på nettet,i blad og bøker
 -  ja da har man et godt utgangspunkt :)


Nå var det ikke så mye beplanting og sånt ved dette huset,men selve huset og uteområdet var så lekkert og flott at jeg bare måtte dele!

Needless to say så elsker jeg den unike fargen på taket...
mintgrønt tak -- dån!Gubben som sitter litt lenger borte her fikk visst øye på bildene her og lurte på om jeg planlegger basseng... det er greit å drømme,men for min del må det ha en viss sannsynlighet for at det er gjennomførbart og kan bli en realitet!
Et basseng i hagen er veeeeldig langt opp og frem,høhø - tror vi skal være fornøyd med boblebadet vi har jeg !
Noen lass med grus derimot - det må det vel bli en råd med...snart?

Men at det ser deilig ut er vi vel enige om!Dette huset ligger til salgs i Sverige,- noen blir heldige ikke sant?Selv anser jeg meg som heldig som fikk se så fint huset er jeg!


4 kommentarer:

 1. Ja det var er vakkert sted og nydelig beliggenhet og tak :)

  Du har det nydelig vakkert du også Tove og alt tar tid og "penger" ! Godt med alt som er gjort og er det koselige dager samtidig som man nærmer seg noe helt ferdig akkurat slik man har sett for seg- så er det helt perfekt :)
  Basseng- tenk så mye jobb å holde det rent og vedlike da - og hvor mange slike kjempevarme dager har vi ? Men ja. jeg hadde mer enn gjerne kommet til dekket bord til det.

  Godt du fikk være ute å nyte dagen- håper du får mange av de :)

  Ønsker deg en ny fin uke Tove

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 2. Beatuiful house! :) Garden, pool and the view are awsome :)
  You've got a right - roof is great :)
  PS: I love your almost translator ;)
  Have a nice week Tove! :)
  Justyna

  SvarSlett
 3. Oh Tove! What a beautiful place you have! I can't believe how lovely it is situated too. Gorgeous my dear. I read in today's post that you have been sick (if it translated correctly :) I hope you feel all better soon!
  sending hugs...

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)