mandag 29. juni 2015

Det var i grunnen.....love at first sight en gang på fjoråret da jeg skimtet dette Kitchen-skiltet hos Sølvi på Tore-Garden.
Men akkurat der og da kunne jeg ikke for alt i livet skjønne hvor jeg skulle få plass til dette skiltet,så jeg stod merkelig nok over,veldig ulikt meg!Men skiltet ble på sett og vis med meg hjem likevel,i tankene!


For en god stund tilbake la Sølvi ut bilde av skiltet og annonserte at der var kun et eneste et igjen!Ik!Det gikk ilinger gjennom kroppen min og det var ingen tvil,- skiltet måtte jeg sikre meg så skulle jeg vel for søren klare å finne en plass?Jeg som er så tøff i trynet og påstår at man får alltid plass til det man vil!
Jeg spurte om hun kunne legge det av til meg og det var ikke noe problem,kjekke taus ho der ;)


Og i helgen laget det seg endelig slik til at det ble en tur til Tore-Garden på meg!Og skiltet kunne få komme hjem,etter å ha herjet i tankene mine et år!

Det var på tide!!!Og plassen til det fant jeg lett som fett -
syntes det passet veldig bra over oppvasken!
Nå mangler kjerringa bare en firkantet,gammeldags porselensvask og et nytt nostalgisk armatur på kjøkkenet sitt,men noe må da herje i tankene ikke sant ;)
Det blir en vakker dag det også nemlig!!!!!

2 kommentarer:

  1. Preciosos detalles en tu hermosa cocina...Saludos desde Barcelona
    Matilde
    http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

    SvarSlett
  2. Så fint skilt, det passet jo helt perfekt hos deg! Veldig fint på kjøkkenbenken din altså, kan jeg spørre hvor du har fått tak i det fine oppvaskstativet?

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)