fredag 5. juni 2015

Den som gir opp...


...har tapt.Og det er ikke noe alternativ rett og slett!
Så da frøene med Blodbeger (Rhodochiton atrosanguineus) som jeg plantet tidligere i år ikke ga et eneste pittelite livstegn fra seg,var jeg ikke vanskelig å friste da jeg fant et fiks,ferdig og ikke minst vakkert eksemplar av planten jeg hadde hatt lyst på så lenge på Plantasjen en dag.Av og til er det greit å fjuske litt;)Og i dag - endelig - kunne jeg lete frem både den og flere planter fra "skammekoken"!
Kroken der de har stått i ly for de voldsomme mengdene med nedbør og all vinden som har vært denne uken.
Nå er temperaturen straks mer trivelig både for planter og folk,og begge deler koser seg på altanen.Dvs..jeg fyker jo bare ut og inn med planter og stæsj da...må holde meg unna solen men det er heldigvis ikke så skarpt ute så jeg sniker meg til!
Og det er sååååå deilig!!!Såååå velfortjent!
Ukas beste dag ble plutselig enda bedre:)

Nå blir det spennende å se hvordan Blodbegerplanten min utvikler seg (dersom den utvikler seg i det hele tatt høhø)!
Planen er å kjøpe et espalier/klatrestativ som den skal få krype opetter og så må jeg ha en stødigere potte for vind er mer vanlig enn vindstille her på toppen!Og nesten viktigst av alt...så skal jeg forhåpentligvis høste inn frø fra nettopp denne planten som jeg skal så til nyttår...

...jeg gir meg nemlig ikke ;)


6 kommentarer:

 1. Så nydelig. Jeg har prøvd meg på frøplanting et par ganger, men det ble total fiasko, så det ga jeg opp. Her blir det bare ferdigvokste.
  Ønsker deg ei finfin helg
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint :) Du verkar ha en mysig trädgård!
  Ha en fin helg :)
  Kram Frida

  SvarSlett
 3. Hej kære Tove.
  Længe siden jeg har skrevet en hilsen til dig. Her går dagene i et og jeg bare følger med.
  I dag har vi været på Weber grill camp. Her var der masse god mad. Vi spiste alle til vi revnede. Opskrifter blev med hjem og ting skal nu afprøves. Og manden i huset skrev et par ønsker mere til listen.
  Her er vejret også begyndt at arte sig til det bedre, og mange dage er blevet tilbragt i haven, hvor jeg har fået lavet flere forskellige diy og ordnet med nye planter. Håber også du nyder det til trods for at solen er kommet mere frem, som jeg har forstået at du ikke tåler så godt.
  Nyd det sidste af weekenden og hyg dig med dine.
  Klem Lonni.

  SvarSlett
 4. Nei absolutt ikke-kan ikke gi opp, klart det går bra :)

  Helt greit å jukse også - koselig med litt av begge deler. Nydelige bilder :)

  Ha det så fint Tove

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 5. Så fint dekorerat, och snyggt med Blodbeger mot den vita bakgrunden. I år har jag också köpt en stor färdig planta, hade så många andra sådder på gång i år. Då är det tur att det finns plantbutiker! /Titti

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)