lørdag 9. mai 2015

Å være ute......er ikke så aller verst på dager som desse!
Solskinn,blomster som spretter ut,opp og frem overalt,fuglekvitter...og jammen meg ble det ikke et aldri så lite "pool-party" også!


Ikke rart Linus´en vår gliser fornøyd :D


 Ungene koste seg i badet mens ho mor tutlet litt på og pyntet litt under altanen...her har det blitt jobbet hele uken men litt mangler enda før vi er ferdige,men siden det ble så fint ville vi kose oss der likevel!Så da ble det litt improviserings...og det funket det :)

Vi måtte flytte boblebadet vårt siden det stod så utsatt til for vind der det var opprinnelig,og det var aldri planen at det skulle hit,men hit kom det visst likevel og nå som det står her er vi faktisk veldig,veldig fornøyd!Så det var nok meningen!
Her kan vi sitte og nyte synet utover fjorden,utover bygda,opp mot fjellet,eller stjernehimmelen.Ekstra fint var det i dag med plommetreet i full blomst,og uti fjorden gled Hurtigruten inn!
Badet er forresten nymnalt også - før var det rødbruntaktig,men skal si det fikk en oppsving når det fikk på seg litt maling gitt!


Mens kjerringa her lekte serveritrise og disket opp med "drinker" og popcorn til ungdommen,klarte hun likevel innimellom å snike seg til litt annet forefallende arbeid,- klesvasken fikk komme på snora og det svaiet så nostalgisk og skjønt der det hang!
Og snakk ikke om den deilige duften av det når man tar det inn!
Sommerfølelse!Flere "gjester" kom snikende og danderte seg i vårt "nye" uterom!


En levende hage er viktig,og da må den være anlagt slik det er både enkelt og hyggelig å bruke den,for alle som bor her!
Vi jobber stadig med saken!Og jeg tenker at man egentlig aldri blir helt ferdig heller,- heldigvis!
Kjekt å skape sine egne kriker,kroker,arbeidsstasjoner,blomsterbed,beplantning,miljø.
Vår helt egen hage!

Og sååå kjekt og deilig  at vi nå er inne i tiden da vi kan få bruke hagene våre!Som vi har lengtet :)


Grip muligheten og stunden når du kan,det meste annet kan vel vente?
Det er nå det er fint,det er nå det må nytes!


Slenger meg med på utfordringen hos NIB denne måneden med desse bildene fra en krok av hagen vår,flere veldig fine og inspirerende hager og masse inspirasjon finner du her !


2 kommentarer:

  1. For en idyll ❤️ Jammen ikke vanskelig å drømme seg bort her 😊 Nyt søndagen!

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)