søndag 5. april 2015

Ut av dvalen......herlighet så uinspirert og sløv jeg har vært på den kreative fronten i det siste!Det har sine grunner...jeg føler nemlig alt er på vent og egentlig har jeg blogginnlegg som står i kø oppi hodet mitt (på fint kalt databasen høhø) men først må ting skje!


Så derfor har jeg ikke tatt noen bilder hverken ute eller inne i det siste,nettopp fordi jeg føler det lett blir litt hakk i platen og opp igjen det samme,de samme rommene,det man er mest fornøyd med!
 Nå skal jeg bli fornøyd med enda mer,basta bom!


Moraklokken min her har dere sett før,og det meste annet også...elsker å ta bilder inne på denne stuen som jeg er så fornøyd med etter at jeg pusset den opp!Nå har vi kjøpt inn mer maling og dundrer løs på andre stuen også slik gulvene der får det samme rutemønsteret og kommer til å bli sååå mye kjekkere og lysere og til og med muligens en smule mer fotogen?
Aller viktigst er likevel trivselsfaktoren,og den stiger nok!


Det skal bli meg litt av et arbeid å begynne å måle opp og lage kryss og styre og stelle,spesielt med denne skrotten men det er bare å kjøle ned hjernen med en gang for å stresse er ingen vits.Får ta det litt etter litt,pø om pø så blir det til slutt!
Jeg gleder meg virkelig!


Men i dag fikk jeg likevel et innfall!Flytte-litt-hit-og-dit-innfall...det vanlige med andre ord!
Alt det fine nye gamle serviset mitt var gøy å leke med,og det ble jo litt flere ting med på seansen.Likte veldig godt resultatet,kommer an på om jeg ikke må ha det slik?
Skal ihvertfall kose meg med det helt til jeg finner på noe nytt ;)


Ute skal det jo også skje veeeeldig mye,trodde kanskje jeg skulle få dratt med meg Gubben på dugnad i hagen i Påsken men været har ikke akkurat vrt så veldig hage-vennlig...det nærmeste jeg har kommet hage-arbeid er å vanne spirer rundt om i vinduskarmer!
Men nå er våren her snart på helt rett....
da dundrer det virkelig løs og hagegale og vi andre som prøver å være litt hagegale våkner til live;)


Men..akkurat i dag er jeg bare glad for det lille stikket med kreativitet som fikk det til å krible litt i hodet og fingre og man merker at man straks føler man lever litt mer.


'You can't use up creativity. The more you use, the more you have.' 
Maya AngelouSå er du som meg pittelitt lei av tingene som de er,flytt litt om,tenk litt nytt,ha det gøy!Det hjelper!


5 kommentarer:

 1. God morgen fine Tove:)
  så heldige du var med dette serviset
  passer sååå fint hos deg
  tallerkenene i hyllen din helt nydelige
  så flink du er
  lykke til med gulvet
  mye arbeid ja
  menn dette kan du
  kommer til å bli knall fint
  gleder meg til bildene kommer
  nyt dagen
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. Any day I get to see into your beautiful home, I am thrilled about it! You have such a wonderful style and I always linger over your photos taking everything in. I also loved going back to read your previous posts I have missed and would have loved to leave a message on each one, but cannot today, so I will tell you how much I enjoyed all your sweet Easter details and lovely creations dear Tove!
  Have a wonderful, wonderful week my dear.
  hugs from me...

  SvarSlett
 3. Sjukt vakkert!!!! kommer ikke på noe mer dekkende i farten :-) Må kose meg mer her senere. Sitter på jobb og skulle slettes ikke titte inn hos deg!!

  SvarSlett
 4. Så fint du har det inne hos deg :)

  Og ja, nå er det på tide med litt vår-vær syns jeg! :)

  SvarSlett
 5. Det er så fint hos deg så ser gjerne det samme flere ganger :)

  Her har jeg opprydding i dag. Svigerdatteren kommer innom etterpå og skal plukke med seg det hun vil ha hjemme eller på torpet. Livet i Metbacken vet du :) Det tyter ut av skapene her- så det trengs.

  Så heldig du er som ikke liker kaker- det genet skulle jeg gjerne hatt :)

  Kos deg med dagen og ønsker deg fine dager

  Klemmer Monica

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)