lørdag 11. april 2015

lørdagslykke...


...ofte skriver vi om hverdagslykke og det er jo ikke noe å knusle med,men jammen er det deiig med lørdagslykke også.Spesielt når man har den gode følelsen man får når absolutt ingenting skal skje,ingenting er planlagt og man er liksom bare fri til å gjøre det man vil.Skuldrene er meget senket for å si det slik ;)
Attpåtil er været helt passende for en lysallergiker som må passe seg for solen - og det er ganske ok å være til etter en uke med utslett i hele ansiktet,det har begynt å roe seg litt i dag!
Så her er et hjerte til alle dere som stikker innom sammensuriumet mitt,- ha en fin Lørdag dere også og takk for at dere titter innom!

Nyt Øyeblikkene!
3 kommentarer:

 1. Det blomsterhjertet var så nydelig. Traff meg midt i hjertet, altså. Deilig med sånne lørdager da det ikke er noe man MÅ gjøre. Det er virkelig LYKKE det. Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 2. Det er helt herlig :) og ser frem til slike dager og lørdager. Vi er i gang med å male huset her.

  Nydelig hjerte <3

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Ja, jeg kjenner gleden inni meg når jeg leser dette, for det er slik det er. En dag uten gjøremål og samtidig frisk.... Luksus det er verdt å nyte. Jeg tar imot blomsterhjertet jeg også, selv om jeg har vært en dårlig besøkende på andre blogger etter jul. Men nå begynner kroppen å fungere så smått igjen, og godt er det :) da blir det forhåpentligvis litt overskudd i hverdagen igjen :) ha en herlig ukestart Tove! Håper på oppholdsvær og overskyet for deg! Klem fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)