fredag 10. april 2015

Let´s escape....


...to the Countryside!


 Gubben i huset hadde vel nesten fått nok av interiør og husprogram,men når han var så "dum" at han viste kjerringa hvordan man kunne se tidligere sendte program på Canal Digital Go (eller hva det heter) så kunne han bare angre seg like fort!For hva fant jeg vel ikke der? "Escape to the Country" og enda mer å drømme om!


 Det er sikkert allerede mange som ser på dette showet,det er slett ikke noe nytt show,men for meg var det det!Og i dag så gjorde jeg noe jeg aldri pleier,nemlig å skru på tv´n på dagtid.Midt i et slikt program i går så stoppet nemlig hele systematikken opp og jeg satt igjen med geipen nedpå knærne.Etter en aldeles tullete natt,et ansikt som svir noe inni granskauen og en rygg som har fått seg en strekk - likevel med morgenturen unnagjort,så bevilget jeg meg den luksusen det er å se tv på den tiden av døgnet!Deilig luksus altså!

 


 Jeg drømmer en gang om å få kjøre gjennom England med bil,noe som helt soleklart ikke vil skje i nærmeste fremtid men når jeg ser på dette programmet får eg to lyster oppfylt:Jeg blir med på en reise i landet og får se idyllsike små landsbyer, hager,hus,gamle,nye,perler og alt hva hjeret kan begjære - er det rart at jeg derfor må lage et blgginnlegg om "hyrdestunden" og anbefale programmet videre ???

 Showet går på Vox (muligens også BBC) og det går ihvertfall ukedagene på morgenkvisten,i dag begynte det 09.15!!!


Se,drøm og nyt du også!!!!!
3 kommentarer:

 1. Oh Tove, it has been so long since I've visited you! This has to be one of my favorite, absolutely FAVORITE post of yours! Every photo invites us to that magic spot we imagine in the summertime. I am currently straightening up my cottage for a special visitor on Sunday who will be taking photos of my home for a magazine. Your photos here are giving me ideas!

  I hope you are well, and enjoy your trip to the countryside! Anita

  SvarSlett
 2. Åh, her er det bare å drømme seg bort altså!

  SvarSlett
 3. Her var det bare å drømme seg bort........ en gang i tidenes morgen, var jeg på en flott sykkeltur på landsbygda i England, fantastisk, fikk en del minner når jeg så bildene dine......
  Takk for det.
  Klem fra Signe.
  Jeg har forresten en kasse med de flotteste spirer av frøene jeg fikk av deg, de står ute, så i det siste har jeg lagt lokk på om natta!

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)