fredag 24. april 2015

Er du en Sykkelpike......det er nemlig jeg.Kjempeglad i å trø rundt i bygda,spesielt denne tiden fremover hvor sykkelkurven snart kan fylles med blomster og annet man finner på sin ferd :)

Og skal sant sies har jeg en super sykkel.Både fin og god.
Fikk den av min kjære i bursdagsgave attpåtil - svart!
Men jeg kunne jo pimpet den med litt prikker,thi-hi :)


Og en romantisk blomser-ranke.Da snakker vi dere!!!Jeg synes også det er kjekt å sykle med hundene,så får de bevege seg på en litt annen måte og det gjør igrunnen godt for bekken og rygg hos denne kjerringa også innimellom!
Alle burde ha sykkel - her er det samboer som er uten men det må vi få prøve å få gjort noe med slik vi kan leke familie og dra på sykkelturer hele familien samlet ;)
En sånn i retro-stil synes jo jeg kunne vært festlig da..


...og så må jeg innrømme at jeg synes dame-syklene også er heeelt skjønne!Fargene,stilen,tilbehøret!
Man kan rett og slett få lyst på ny sykkel!!!!For de som er så heldige at de skal ha ny sykkel så har ihvertfall Sykkelpikene utvalget for de av oss som liker å sette farge og på hverdagen :)


Her kan du lese litt om damen bak idéen :
For en forfriskende idé,og så forfriskende det er med slike innslag i gatebildet :)


Men i dag er det dårlig med sykkel-vær på Sunnmøre!Tenke seg til at det snør rett og slett!helt perfekt til å kose seg inne ... nå er det siste innspurt på det noko omtalte gulvet den senere tid ;)Morgenturen med hundene er unnagjort,denne gangen til fots :)


 Men sykkelen står klar og venter i garasjen,- kjekt å ha!
Og nå fikk kanskje du også lyst på ja?

Trå til ;)
3 kommentarer:

 1. Det var ingen dum ide at gøre lidt ud af cyklen. Her var der mange fine ting. Jeg er blevet for dårlig til at tage bilen, det er alt for let, måske jeg skulle til at tage mig lidt sammen og begynde at cykle noget mere, for det er jo herligt.
  God weekend til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 2. Hi hi I am overjoyed to have discovered your wonderful blog and have loved looking at your beautiful photos but I am a little frustrated as I can't find a way to translate any of your text, do you or any of your followers have any tips for me as to how I can read your blog ? Best wishes Claire (England) x

  SvarSlett
 3. Beautiful bikes and accessories. I wouldn't be able to decide.

  Greetings,

  Birgit

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)