torsdag 23. april 2015

Det finnes mange typer sukk.....
...og jeg sukker mye! Støtt og stadig faktisk talt,for støtt og stadig sees det ting som fryder øyet og hjertet!Av og til må man til og med ut med et dobbeltsukk,og det skal jeg love kom når jeg fikk se de nye,skjønne koppene og fatene fra RoomSeven! Spesielt fatene appellerte til sukke-faktoren,med sine herlige pasteller og mønster - man skulle hengt opp et par tre slike på en vegg tenker jeg...og sukker selvsagt henført ved den tanken!


Og så har de sååå fine tapeter!Jammen var det deilig å sukke litt av nytelse - for på hjemmefronten sukker jeg av kaoset.Men i morgen dere,da er det Fredag og da skal jeg bli ferdig med gulvene jeg pjasker med,stuen kan taes tilbake og livet kan normaliseres igjen!
Jippi!Men hvor lenger det varer vites ikke,for jeg merker at jeg kaaanskje,men bare kaaanskje har lyst å ha ny tapet på en vegg!
Er det rart man blir fristet forresten,når det finnes så mange fine?Turkis Toile for eksempel...dån!


Eller andre nydelige pasteller i skjønne mønstre!


Er det rart man sukker og får lyster?


Men jeg skal ta en alvorsprat med meg selv og fortelle meg at noen ny tapet på noen vegg på stuen er helt uaktuelt enda,for det er et par andre steder som er langt mer prekære!Men tanken er deilig..

...så deilig at jeg selvfølgelig sukker ;)
1 kommentar:

  1. Fortryllende
    gleder meg til å se stue gulvet
    kos deg
    klem Eli:)

    SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)