mandag 23. mars 2015

Pastelldrømmer....


...jeg har alltid vært svak for Tone Finnanger´s Tilda serier!
Ikke nødvendigvis dukkene,som forøvrig er knallsøte men jeg føler meg ikke veldig kallet til å sy dem. Men stylingen,bøkene,accesoiret og omgivelsene som blir brukt,fargene,mønstrene...

...jeg er i drømmeland!Kreativiteten til den fantastiske damen som skaper alt dette fine må være ustanselig,slik som hun stadig finner på nye,herlige ting å friste med! Og jeg ser at hun finner mye inspirason blant gamle skatter,som hun også er utrolig flink å bruke på bildene sine!Har hun også samledilla mon tro? Nydelige fat og kopper og porselen,møbler og fuglebur og alt hva hjertet kan begjære...joda,jeg ser det alt med forelsket blikk!

Et nummer av Boligdrøm gjorde et for-alltid dypt inntrykk som satte seg fast langt inni hjerteroten!Der var det nemlig reportasje fra hjemmet/sommerstedet til Tone Finnanger.Dån!
Jeg tar det frem med jevne mellomrom og sikler!


Og det hun produserer er såååå gjennomtenkt og perfekt ned til den aller minste detalj!Det sier sitt når jeg til og med må gjemme på alle merkelappene som følger Tilda-varene ;)
Branding på sitt beste!Applaus!


Mange ser kanskje for seg at stoffene brukes til quilting og dukker og sånt,jeg ser for meg stoffet både til puter og gardiner og det ene med det andre...noen quiltedame er jeg nemlig ikke,men fy fadderullandei som jeg elsker de skjønne stoffene!


Man kan jo bli kreativ bare sånn helt plutselig når man ser alt det herlige,og kjenne det krible både i fingre og hode !
Og dåner man altså ikke av alt det fine damen lager,så dåner man ihvertfall av det herlige studioet hennes!
Jeg flytter gjerne inn ;)Skjønner??? Ååå det er så kjekt å ha liggende alt mulig sånt småtteri dill dall,til å pynte både pakker og ditten og datten med!Jeg har kjøpt litt sånt fra før,og mer skal det bli!Det er slike ting som gir den berømte prikken over i´en :)De er nå bare supersjarmerende desse skjønne trultene da!
Ja det er jo egentlig alt da...
Er det rart man får pastelldrømmer?Mer fra Tildas fantastiske verden finner du om du trykker på linken under innlegget,og fikk du plutselig veldig lyst på litt TIlda du også så er det Panduro som selger og de finnes også på nett!
Men sitt godt og vær forberedt,det er farlig,farlig fristende!4 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke vært mer enig! Alt er bare superlekkert! (og ja, lommeboka kan fort få seg en støkk......)
  Ha en fin dag!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 2. Ja for ei dame:)
  hun har virkelig sansen
  nydelig altisammen<3
  fin kveld til
  skjønne deg Tove-mor
  klem Eli:)

  SvarSlett
 3. Lovely! :) I want to be there :)

  SvarSlett
 4. Toves !!!

  Jeg føler det på samme måte når jeg ser ting Tilda!

  Jeg er så begeistret at når fanget i hendene synd å bruke og lar reddet !!!

  Nydelig innlegg!
  kisses
  Pri

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)