fredag 6. mars 2015

5 om dagen...
...er godt for magen!

Opprinnelig et aldri så lite ordtak for å få folk til å spise epler og frukt og grønt,men jeg har rett og slett knabbet mottoet og gjort det til mitt eget!Min "fem om dagen" er sikkert også bra for magen,men på en litt annen måte.Magemuskulaturen får nemlig kjørt seg,sammen med resten av skrotten når jeg nå har bestemt meg for at jeg skal ta (minst) fem spadetak om dagen!
Selv om vi innimellom har vårfornemmelser så hilser vinteren fremdeles på med jevne mellomrom,men det har så langt ikke vært noe langvarig.Det må man jo utnytte tenker jeg,når prosjektene utenfor husveggene står i kø!For her tar ting tid,så da må det vel være smart å begynne tidlig så kan det jo hende at man en eller annen gang blir ferdig!Og jeg er ikke verre på det enn at jeg slår to fluer i en smekk: jeg spar vekk jord foran platten vi støpte i fjor,for vi skal lage en liten platt foran det igjen,mer som et par trinn .Jorden fra dette nå påbegynte hullet blir forflyttet til et nytt bed som jeg har plukket med meg steiner til og formet,bare jord og blomster som mangler. Og dess fortere bedet fylles opp med jord,dess fortere kan det plantes blomster :)
Fremtidsrettet moi?Oh yes!(Klapper meg selv fornøyd på skulderen!)

Men det er ikke til å komme forbi,at det er gøør,gørr,gørr kjedelig å spa ut jord.Og bære den tunge spaden borti det nye bedet.På gjørmete,klissklassvått underlag som er så glatt at jeg fort kan ligge der og sprelle!Det er da jeg biter tenna sammen,- skal,skal skal gjøre det!Med fem om dagen metoden,eller sakte men sikkert ;)
Akkurat nå føltes armene som om de når ned i bakken og kroppen snakker vi ikke om,etter dagens fem om dagen.Merker det gjør seg med en liten gulrot som kan motivere enda mer - herlige bilder fra Pinterest som inspirerer og gir idèer til beplanting og utseende.
Må bare gjøre grunnarbeidet først,sukk!
Men er det ikke rart,- de suuuureste,tyyyngste,veeeerste grunnarbeidene gir den beste følelsen når de er ferdige.
Gleder meg til det:)

pictures via pinterest

5 kommentarer:

 1. So beautiful and inspiring!!!!! I long for flowers!!!!!!!

  Soon......

  The warmth will come and flowers will burst forth!
  ~ Violet

  SvarSlett
 2. So beautiful and inspiring!!!!! I long for flowers!!!!!!!

  Soon......

  The warmth will come and flowers will burst forth!
  ~ Violet

  SvarSlett
 3. Jeg er sikker på du nok skal nå i mål med dit projekt. Du klør på og er allerede godt i gang. God arbejdslyst videre.
  Og god weekend.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 4. Haha, dette var jo en flott ide! Håper du kommer i mål med det! :-) Og bildene var jo helt nydelige, ingenting er vel som et hav av blomster... Sukk!

  www.UllKuleTeppe.com

  SvarSlett
 5. Wow for noen bilder :) Det er mye jobb bak en vakker hage, men smart med fem om dagen så blir det overkommelig. Håper ihvertfall at kroppen syntes det- vet jo hva fibro er jeg også så vet hva du "sliter" med. Tror helt bestemt at hagen din blir helt nydelig i sommer også :)

  Ønsker deg en nydelig uke

  Klemmer Monica

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)