søndag 8. februar 2015

Morsdag...


...håper alle fine,flinke,gode mødre har hatt en fin dag!
Spesielt mamma´n min da,som er verdens beste!
Her har det vært full fart og vel så det hele dagen,nå kom jeg hjem fra en tur til Volda og håndballkamp nummer to,den første gikk i Sulahallen her! Det har gått i ett hele dagen med andre ord,og det har ihvertfall ikke vært noe "I dag skal hånda di kvile!"
Men i kveld ihvertfall...skal rompa mi kvile ;)


Absolutt null og niks mer skal gjøres,nå skal jeg kose meg med Robinson og hjemmelaget pizza! Venter på at gutta boys skal komme hjem fra Oslo og få rapport derifra,regner med ihvertfall den minste av dem er i fyr og flamme! Det spørs om flyet har ristet litt og han er blek om nebbet,det blåser godt enda her!
Fikk en utrivelig overraskelse på morgenkvisten,det har blåst fra en slik rar vinkel at ved innganen har både lykt og krukke blitt knust.Bord på halv åtte,og skodde ut på veien!Jau jau!
Det kunne vel vært verre ;)


Og bedre ble det ihvertfall ganske så fort,når snuppeluppa med  Martine overrasket mamma´n sin med et par nyyydelige grytekluter fra Green Gate i Olivia Pale Blue som er favoritten blant årets nyheter!!!!! Nå skal det kjøpes mer tekstiler,så skal jeg sy nye gardiner som matcher må vite!!!!Er de ikke skjønne da?


3 kommentarer:

 1. For noen herlige saker du har her på knaggrekka di! Og så kos med morsdagsgave da:-) Ser også at du har en fin lyseblå vannkoker, hvor har du funnet den? ME LIKE! Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem og smil fra Berit

  SvarSlett
 2. What a happy Monday to see such colorful home beauty, Tove! Enjoy your day! Anita

  SvarSlett
 3. Hvor er du blevet forkælet, det er dejligt ind imellem.

  Skønne skønne billeder.

  Knus Susi

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)