onsdag 18. februar 2015

Den perfekte stormen......joda,visst kan en storm være perfekt!Kanskje ikke akkurat å gå ute i,men tenk alt man kan gjøre inne da!!!
Man må se fordelene og ikke ulempene :)
Nå knitrer det allerede koslig fra peisen her,riktignok innimellom overdøvet av regnet som pisker mot rutene men det er bare herlig!


Nå skal det visst regne til den store gullmedaljen med storm attått,så da er det bare å fortsette på flytte-litt-hit-og-flytte-litt-dit prosjektet mitt.Et evigvarende prosjekt i og for seg,men stundom går man noe grundigere til verks enn andre ganger.
I går var det en slik dag,og peishyllen fikk helt nye ting opp på seg og det ble skikkelig forandring.


Et litt mer rustikt uttrykk,med gamle skatter!


Syntes nemlig den lille,antikke dukken måtte få komme litt mer frem i synsfeltet - en skatt Gubben kjøpte til meg på K& Co i København.Votivet/Hjertet også!


Synes det passet godt sammen med lerkekvister og denne trekassen med knask-tørre Hortensia oppi,samt den nydelige lysestaken som jeg kjøpte meg selv en gang i forrige århundre og er like glad i enda!
Gammelt vindu med herlig patina i bakgrunnen.
Så får jeg se hva mer jeg skal flytte på....

...aldri godt å vite ;)8 kommentarer:

 1. Stormer kan brukes til så mangt, det gjelder å ikke la seg lamme fullstendig. Å pusle inne er perfekt aktivitet både på stormfulle og regnfulle dager. Du viser fram så mye fint, det er så fint å se at noen tar vare på gamle vakre ting og ikke bare tenker at det må kastes. Ha en nydelig fin stormfull dag ;)

  SvarSlett
 2. Skjønne gamle ting du har her! Det er morsomt å lage nye stilleben :-) Og du, takk igjen for tipset om tekokeren, jeg måtte ut med det samme og innom to butikker og var overlykkelig over å finne den :-D
  Ha en koselig innedag i uværet. Her skinner endelig sola og det er blankholke ute, men deilig at det går mot vår! Klem og smil fra Berit

  SvarSlett
 3. Så nydelig, fine gamle ting du har! Storm kan være herlig, deilig med innevær også!
  Ha en fin torsdag.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 4. Å for et nyyyydelig stilleben og det må jeg si, det er mannen sin det som handler fine ting til dama si:-) Ti poeng for det også:-) Ønsker deg en fin kveld selvom den kan bli stormfull :-)

  SvarSlett
 5. I love that you love a storm as much as me dear Tove! and you are so right about how it gives us opportunity to hunker down and do many things in the house or just wrap ourselves up in a blanket and watch a movie or read a book :)
  Your beautiful mantle and all the details are everything I love!!!
  hugs...

  SvarSlett
 6. Dette var bare sååå nydelig Tove. Så mange herlige skatter på en gang.
  Dukken, votivet, kassa, lysestaken. Alt sammen er kjempefint. Dette var
  bare superfint. Øyegodt kan man kalle dette.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 7. Med storm ude - ja da er det bare om at nyde det indendøre. Og det kan jeg se at du gør til fulde. Så fint du har fået det til - som altid.
  God dag til dig kære.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 8. Fantastiske vakre ting du har satt sammen her, helt nydelig!!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)