fredag 2. januar 2015

Som det klødde....


...i fingrene mine i dag!Og da snakker jeg ikke om eksemkløen,den har jeg jo hver dag men den som regjerte mest i dag var av en helt annen art!Muligens påvirket av vakre bilder på nettet og instagram,klødde jeg etter å rydde vekk julen!Har aldri vært så tidlig før,men en gang skal vel være den første for det også!Greit å sette ungene i sving med å plukke ned pynt og klippe av grenene på treet ,så de fikk en pause fra spill og data!Uspekulert mamma ;)


Og når juletre og annet så smått begynte å forsvinne for denne gang,kom enda en kløe snikende! (Det var da voldsomt! )
Jeg måtte ommøblere!Ting måtte flyttes,snues,vries,vendes!


Og skal sant sies er jeg så vidt i gang,men er så langt særdeles fornøyd med denne kroken!Fuglebur-bordet mitt skal egentlig stå i vinterhagen som egentlig skulle vært ferdig nå men slett ikke er ferdig i det hele tatt,så da ble det forflyttet fra en krok i underetasjen til å bli beræret med en langt bedre plass på hovedstuen - og det synes jeg jammen det fortjener!
Nå må jeg komme meg på butikken og kjøpe mer hvite lys,så gleder jeg meg til å fyre opp inni her nå til kvelden.

Og ikke helt tilfeldig må vite,har det kommet noen bunker med blad fulle av vårinspirasjon ved siden av her,og selvfølgelig like tilfeldig står en godstol ved siden av det igjen!

Vi snakker kosekrok dere!

Og i dag må det jo koses,den aller første Fredagen i 2015!!!
Tacogrønnsakene er allerede oppkuttet,det gjenstår bare å steke kjøttdeigen - slik at jeg rett og slett kan fortsette den koslige jobben med å fjerne julen kombinert med litt forflytting på stuen inntil Gubben en eller annen gang i løpet av kvelden/ettermiddagen dukker opp.Det er en gjettekonkurranse hver dag,so to speak!
Blir laaangt i fra ferdig i dag,men hvorfor stresse,når det er så kjekt? Av og til må man nyte prosessen,og ikke bare stresse for  bli ferdig fortest mulig :)

Må få ønske nye følgere velkommen,så hyggelig å se det leter seg opp flere og at lesertallene også fyker stadig oppover! 
Det må vi vel feire?
Tenker vi skal se å få til en ny Give-Away jeg,har en kjekk premie liggende på lur så bare følg med så skal jeg koke sammen etkvart!
Inntil den tid så må dere ha en super Fredag og God helg!


7 kommentarer:

 1. Her forsvinner nok også jula ut i morgen. Har fri denne helga og da må den benyttes til dette.
  Tror også at huset trenger en aldri så liten shining etter jula. Sikkert en million barnåler på gulvet etter treet... Så det er bare å fyre opp støvsugern å dure i veg. Alltid gøy å finne fram jula, men det er også godt å pakke den ned og ønske seg mer vårlige tider.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Er nå koselig hos deg med alt det hvite.
  Jeg er ikke særlig kreativ på ommøblering.
  Den boka.... må nok gjøre noe mer grunnarbeid, men har har ikke lagt tanken helt bort :)

  Klem, klem

  SvarSlett
 3. Hallo hallo:)
  det er så gøy å lese bloggen sin når du har vert innom
  takk for alltid så gode ord<3
  herlige bilder
  og så er du jo såååå flink
  å flytte,snu,vri og vendepåting
  at det er en fryd
  kos deg
  Tove vennen
  klemmer i fleng fra Eli Peli

  SvarSlett
 4. I love it dear Tove! I'm so glad to read that I'm not the only one who likes a whole new look after l the Christmas decor ha been cleared away! Just wish I was there to taste your wonderful meal :))))
  hugs...

  SvarSlett
 5. elsker alt i det nye året !!!! mange hilsener fra angie

  SvarSlett
 6. Det er litt jul igjen her enda men i løpet av helgen vil jeg tro den forsvinner. takker for koselige hilsener i året som gikk og ønsker deg et riktig godt nytt år.

  SvarSlett
 7. Beautiful, beautiful, beautiful.

  HAPPY DAY Tove! Anita

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)