søndag 4. januar 2015

Krukken med det rare i...


...en eller annen plass i fjor kom jeg over en idè som jeg falt pladask for med det samme!Og har til og med husket på edn oppi den voerfylte hjernen min,nesten litt imponert over meg selv !
Og nå når det nye året startet,var jeg helt klinkende klar oppi hodet mitt på at jeg også måtte gjøre det samme,og nå er den klar...

..en krukke fyllt med minner!

Et Norgesglass har fått på seg et lite "skilt" - hadde egentlig planer om å pynte det enda mer men da jeg fant desse ordene så ble det i grunnen perfekt med bare dem pålimt:
These memories make me smile!
For det er akkurat det denne krukken skal fylles med - 
året igjennom skal alle i familien skrive ned på små lapper gode øyeblikk og hendelser,spesielle ting som har skjedd eller rett og slett helt enkelt hverdagslykke - så skal vi lese lappene på Nyttårsaften og minnes gode stunder gjennom året :)


Det kan vel ikke bli annet enn koslig :)9 kommentarer:

 1. TOVE! What a wonderful idea, to write down specific moments as they happen, then put them in a jar, then to open up the jar on New Year's day. LOVELY! I think I'll try that right now! Anita

  SvarSlett
 2. Det der var virkelig en super ide. Tenk så koselig å minnes de gode opplevelsene fra hele året neste nyttårsaften. KULT!!!
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Å sååå lurt<3
  dett må jeg bare også gjøre
  tusen takk for tipset
  skjønne Martine i en nydelig kjole
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 4. Å du kjæreste godeste søteste bloggevenninne for en god ide, tror jeg innfører den selv :-) Nydelige bilder som alltid. Ønsker deg en fin og kanskje til og med et øyeblikk som du kan skrive på en lapp og slippe ned i krukken :-)

  SvarSlett
 5. For en super ide! Den vil jeg også adoptere, da får vi et ekstra puff til å fokusere på alt det positive....... Så heldig du var med den flott gaven du fikk i posten, og tusen takk for alle hyggelige spor inne hos meg.
  Ha en super mandag!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 6. I love this Tove dear! A memory jar----what a special, special thing!
  I need one of my own to save my memories in.
  sending hugs....

  SvarSlett
 7. Smart og koselig idè! ;)
  Godt nytt år, forresten!

  SvarSlett
 8. Kjempefin ide!! Denne vil jeg ta med meg og hååååper vi kan gjennomføre det ;-)

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)