torsdag 15. januar 2015

Husk Tulipaner...


....for i dag er det Tulipanens dag!

Tror jeg tra-la-la,handelsstanden lager seg visst litt tulipandager når det passer dem og noen sier det er i morgen.Men uansett om du kjøper i dag eller i morgen er det ihvertfall en god unnskyldning til å unne seg en kvast knasende,deilige,nydelige og vårlige tulipaner som lyser opp i grååværet desse dager! Eller kanskje du er heldig og får??? Det aller beste av alt er kanskje å overraske noen sånn helt plutselig!Selv er jeg mest opptatt av  huske hvor jeg plantet ut hva i fjr,deriblant tulipanløker så denne dagen skal brukes til b.l.a å lage en hagedagbok slik jeg kan ha kontroll på ting og tang som skjer,har skjedd og skal skje! Og tenk, i går sådde jeg årets aller første frø!Ikke i hagen,men inne selvsagt.Prøver eg på noe som heter Blodbeger,som jeg aldri har sett annet enn på bilde og leste veldig mye positivt om.Men den trenger lag på å livne til så da var det bare å sette i gang så får vi se om kjerringa lykkes!
Blomster får vi aldri nok av :)

7 kommentarer:

 1. Oh TOVE! YES, bring on spring for us! What a lovely vase, what hope in these buds! Thank you sweet Tove. Anita

  SvarSlett
 2. Fin dag til deg og tulipanene!!!
  Kos deg inne i det dårlige været!

  Stor klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 3. What wonderful flowers....., and lovely decoration.
  Daniéla

  SvarSlett
 4. For en nydelig dekorasjon!! Du er så oppfinnsom :-) Her i nord merkes det at det har blitt lysere dager denne uken og det er så herlig. Blir bedre fotolys også da. Så i helgen tenkte jeg at jeg skulle fotografere til et nytt blogginnlegg, så jeg håper at inspirasjonen ankommer samtidig med dagslyset!! Og ikke på sene kvelden slik den bruker å gjøre. Forsøkte å lage meg en fotolampe av et sånt arbeidslys på gult stativ, som jeg hengte et laken over. Det førte til stygt og flatt lys og brent laken! Det er jo fullt mulig å bruke stativ og lang lukkertid. Så da kan jeg knipse på kvelden så er bildet ferdig på morgenen....så lite lys som vi har hatt. Men det er så kjedelig å bruke stativ, jeg er jo gjerne som en apekatt når jeg tar bilder, opp på stoler og bord og kryper på gulvet osv. Dette ble veldig veldig mye om fotografering. Men det viktigste av alt min venn, er å ønske deg en strålende fin helg :-)

  SvarSlett
 5. Så nydelige tulipaner, og sammen med gåsungene i den flotte urna ble det bare lekkert!
  Trenger vanligvis ikke et påskudd for å kjøpe tulipaner, men gode tilbud tar vi på strak arm!
  Fin helg til deg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 6. Gorgeous vase and composition! I adore it!
  Happy Sunday!
  Olympia

  SvarSlett
 7. Ånei, jeg skulle jo huske på tulipandagen i år..... Nydelige tulipaner du har, den fargen er så herlig :o) Jeg holder på å setter bort litt juleroser og asaleaer og julestjerner.... Nok er nok selv om julerosene er fine så blir de forvist til et annet rom enn stua framover nå :o) Mandag, ja da skal jeg jo både kjøpe strikketøy og tulipaner. Kjekt å ha noe å se fram til :o) Herlig lørdagskveld til deg! Klem fra Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)