lørdag 31. januar 2015

Den søte kløe...


...og den sure svie!
Begge deler kommer med sola!
Den siste uken har jeg merket godt at det har blitt lysere,ansiktet svir godt bare jeg stikker nesen utfor døren!Men har heldigvis ikke noen allergiske utslett enda,får håpe Malariatablettene kan holde spetakkelet i sjakk.Uansett er det hudlegen igjen på Tirsdag,så da får vi se hva han sier om rare meg!


Men hvem bryr seg om svie og såntslags når solen har kommet til gårds.Da jeg kom hjem fra dagens morgentur med dogsa så jeg hvordan hele huset vårt ble opplyst og det var nesten som jeg ble opplyst selv jeg også,innvendig.Sååå deilig!!!!
Tidligere i uken hadde vi solfest - måtte feire synes vi,og dermed ble det sol-gule blomster på bordet,sol-o og sol-skinnsboller:)
En sol-eklar tipp topp overraskelse syns kidsa!


Jeg måtte ut i hagen og nyte.Ikke for at hagen er så nytbar enda,men yessda - det kommer seg, det kommer seg! Og siden hagenjungelen faktisk er i ferd med å komme seg,klør det så veldig etter å få fortsette på forvandlingen!


Men jaggu var det deilig bare å tusle litt rundt og være litt fornøyd med noen av tingene i hagen,- og se for seg hvordan det vil bli etterhvert...ååå så klar jeg er!

Det klør!


2 kommentarer:

 1. Ja sola gjør virkelig noe med humøret. Energi og ideer bobler over når den
  skinner litt på oss. Håper du får hjelp hos legen. Ikke gøy med sånne plager.
  Uansett må du ha en strålende lørdagskveld.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Den vårkløen er smittsom og jeg går rundt med x-antall planer og ideer i hodet. Det tok enda mer av da jeg nettopp oppdaget Printerest og jeg holder på å dø på meg av alt det fine!!!! Nå er vi litt nærmere våren og jeg håper du vil holde deg frisk og rask og kan få mye glede av hagen din - og realisere planer og drømmer :-)
  Klem og smil fra Berit

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)