tirsdag 16. desember 2014

Så ble det ski-føre......snø og julestemning :)


Kjempekoslig ute,men man prøver selvfølgelig likevel å gjøre det koslig inne også.For nøen skal visst ikke bli liggende :/
Så da gjelder det å skape den rette stemningen likevel,og når man går nok ganger opp og ned i trappene i heimen så må det før eller senere komme dalalandes en trappe-idè!


Her kom det visst flere i samme slengen,- 
kom frem til at jeg skulle pynte med de gamle skiene som stod igjen etter husets forrige eier inne i år,før har de stått ved inngangsdøren.Har også et par gamle skøyter,men fant jeg dem?Neida,ikke enda, så da ble Martines en reserveløsning!
En koslig lykt til lys er selvfølgelig en nødvendighet!

Men jeg lurer sannelig på om jeg skal henge opp noe annet også!
En boks å putte penger oppi!
For tenk om jeg putter på en krone hver gang jeg går opp eller ned trappen...da blir jeg fort rik sier jeg bare!!!!!

Opp og ned,opp og ned...og da er det ihvertfall greit at det ser litt koslig ut tilpasset årstiden når man durer forbi!
Jeg er fornøyd så langt ihvertfall!


6 kommentarer:

 1. Ja, det var både vinterstemning og julestemning! Kjempe koselig trappeoppgang �� Du kan i alle fall se på noe fint hver gang du trapper opp og ned! ;) jeg har også et par gamle skøyter, men jeg er i samme situasjon som deg gitt - finner dem ikke! Jeg har det med å nemlig legge ting på såkalte "lure" steder.. Uff, lenge leve god rydde og organiseringsevne ;)

  Ha en fortsatt god juleuke - med mange gode trappeturer ��

  Klem, Line.

  SvarSlett
 2. so süß ist ihre dekoration!!! ich liebe ihren blog!!! alles liebe von angie

  SvarSlett
 3. Veldig fint i trappa di. Faktisk så fint at jeg synes du kan ta inngangspenger! Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg 😄 alltid koselig å lese det du skriver både her og der 💜💜💜

  SvarSlett
 4. Veldig koselig i trappa di. Gamle ski og skøyter er fint. Har tre par gamle treski stående på trappa sjøl. Så mange herlige farger og design på gamle treski. Takk for hyggelig kommentar hos meg før i dag. Jeg er pigg igjen nå, bare litt harkete, men det må jeg nok leve med resten av vinteren. Har astma og harker litt hele vinterhalvåret så det er normalt for meg... He he. Normal har jeg vel aldri vært da men. Ho ho. Håper du også er pigg og fit for fight til selveste juleuka setter inn.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. Nå er det en stund siden sist jeg var innom. Koselig pyntet i trappa di her:-) Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid og håper alt er bra med deg og dine!
  Klem, Berit

  SvarSlett
 6. TOVE! Good morning my friend! I am late because I am receiving your posts in the email but they come late. Your post this morning is frosty and beautiful, and I LOVE IT. Thank you as well for coming by to visit my post. CHRISTMAS is almost here! Love to you, Anita

  SvarSlett

Jeg blir så glad når jeg finner kommentarer,legg igjen et spor du også:)
(Beklageligvis har jeg måttet sperre for anonyme,siden det kom så masse spam.)